§ 213 : MSp nezvažuje - Forejt nezvažuje

K tomu, aby zvažovat začali, je - jako vždy - musíte přinutit. A roky praxe zcela jasně ukázaly, že nic jiného než síla na ně neplatí. 

 

Čímž se zároveň dostávám k odpovědi Saxáně a jejím iniciativám : Viz -  http://www.k213.cz/JOOMLA/3182-knizka-z-valdic

 

Tohle je zjevně odpověď na dopis, který přeposlal předseda NS Šámal ministerstvu : 

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3180-samal-pry-se-mam-sam-obratit-na-msp-a-vladu

 

 Ale : K něčemu dobrému to přeci jen bylo : Aspoň všichni vidíte, jaké s námi ti BAbišovi idioti hrají divadlo. Na oko se tváří, že už "dozrál čas", aby byl § 213 zrušen - na druhou stranu - kapři si přece rybník nikdy nevypustí, že ?? Co by pak dělali a z čeho a jak by tak dobře žili ?? 

Vždyť se to dá tak skvěle prodávat přihlouplým voličkám, jako že jim vybírají výživné od lumpů otců ( i když ve skutečnosti nikdy nic nevybrali - ale to nevadí, to už nikdo nemusí vědět) - a hlavně : Dohánět prakticky stoprocentní objasněnost, jak u policie, tak později na soudech, justiční omyl vyloučen, vše jasné od počátku - a záleží jen na tom, zda to soudí chlap nebo ženská, jakou má zrovna náladu, případně zda zrovna nemenstruuje. 

A od toho se pak odvíjí "společenská nebezpečnost" pachatele - a samozřejmě i výše a druh trestu, obvykle nepodmíněného - aby zase měli co dělat v kriminálech, mohli si stěžovat na jejich "přeplněnost" - a žádat po státu další a další miliardy, jež jim - např. typicky přitroublý volič ANO - rád odhlasuje v naivní víře, že tak bude bezpečnější před "kriminálníky". 

Nic nikdy nevynášelo víc nežli obchod s lidskou hloupostí. A tady nese zlatá vejce už celé tři dekády - které se naivní idioti snaží vydávat za dekády "svobody a demokracie". 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-23 20:42
NSS: Praxe pověřování státních zástupců vedoucí funkcí je nezákonná

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-12-27 13:48
Dlužník má stejné jméno i datum narození. Zoufalí lidé píší ombudsmance

idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.