Vzkaz politického vězně Pospíšilovi do EP :

O jaké reformě ČESKÉ justice to, proboha, mluvíte ??             

 

V návaznosti na projev europoslance Pospíšila, poškozující polskou justiční reformu, jsem mu - jakožto JEHO bývalý politický vězeň - zaslal následující mail : 

_____________________

Vystoupení v EP stran Polska a údajné reformy české justice

 

 

Pane europoslanče, 
 
s hlubokou nevolí jsem se - bohužel jen z polských - médií dozvěděl o Vašem vystoupení v Evropském parlamentu na téma reformy polské justice, resp. resoluce směřující k odsouzení Polska za ni - a to zjevně ke škodě tamní vládnoucí strany Právo a spravedlnost. 
 
Ve Vašem projevu zazněly zcela matoucí věty o tom, že prý jste - jako bývalý ministr spravedlnosti - provedl jakousi blíže nespecifikovanou reformu české justice - asi s cílem zbavit ji komunistické minulosti - a že jste při tom nemusel používat prostředků jako dnešní polská vládnoucí strana. 
 
Prosím pěkně, o jaké reformě české justice to hovoříte ?? Kdy a jak proběhla, s jakým cílem - a hlavně : S jakým výsledkem, když všechny postkomunistické síly vládnou v justici dodnes, a to ještě daleko horšími způsoby nežli tomu bylo do tvz. vítězného Listopadu ? 
 
Není to náhodou ten samý druh reformy jako provedl Havel "revoluci" ?? Tedy takovou, že všichni komunisté zůstali u moci, tak, jak byli i předtím - s tím rozdílem, že  nyní své nakradené majetky mohli zcela legitimně zlegalizovat a přetavit ve skutečnou moc ekonomicko - politickou ? 
 
Za Vaší skvělé vlády v justici jsem byl 3x souzen a vězněn, pokaždé za prosazování závazného a platného rozsudku ESLP nebo v  souvislosti s ním, rozsudku,  který českou justici odsoudil za upírání práva na výchovu mých dětí a za narušování rodinného života. Z téže strany. 
 
Česká justice to bez sebemenších skrupulí činí ostatně na tisících dětí dodnes. 
 
Soudili mě výhradně bývalí agenti StB nebo jejich synáčci - jako v Kolíně Kruml, na Praze 10 Lázna nebo v Nymburce Rajm - a bylo jim všechno jedno. Tedy všechno, co by je jako soudce mělo zajímat. Důkazní situace, a především pak platné zákony. 
 
To právě za Vaší skvělé vlády v justici vznikla kasta exekutorů, většinou bývalých i současných ruských a komunistických agentů (viz Plášil a spol.), kterým jste dal pravomoci, jaké nemělo ani gestapo za nacistů a kteří neprodleně začali terorizovat společnost způsobem, o jakém se nesnilo ani tvůrcům stanného práva za Heydrichiády. 
 
Válkové vyčítáte jakýsi 40 let starý článek, sepsaný s Urválkem, já jako politický vězeň právě za Vaší skvělé justiční vlády musím konstatovat, že nějaký - jakýkoliv -  článek je naprostou prkotinou ve srovnání se zvěrstvy, které se staly za Vás, za Vašeho dozoru nebo dokonce na Váš přímý pokyn. 
 
Ve vazbě na Pankráci jsem poznal jednoho Čečence, utekli do Evropy po prohrané čečenské válce celá rodina, on jediný požádal o azyl v ČR - a ČR také jako jediný evropský stát ho na žádost Putinova Ruska do Ruska chtěla neprodleně vydat - a to, prosím, s Vaším osobním podpisem !! 
 
A nebýt zcela výjimečného opatření  - tedy předběžného opatření vydaného Evropským soudem pro lidská práva, tak by také vydán byl. 
 
Vy jste jako ministr spravedlnosti byl lokajem ruských agentů, a ne že jste provedl jakousi nespecifikovanou antikomunistickou justiční reformu - o které nikdo nic neví, především pak ne ti, co se jich měla týkat především, totiž soudci. 
 
Podle toho, co jste říkal v této souvislosti v Evropském parlamentu, jste lhář a podvodník a vědomě škodíte cizí zemi, která se - na rozdíl od Vás - snaží s komunismem a jeho tragickým dědictvím v justici skutečně vypořádat. 
 
Je to o to tragičtější, že se vydáváte za pravicového politika, ač jím rozhodně nejste, stejně jako TOP 09 není žádnou pravicovou stranou a také za ní žádné pravicové výsledky nejsou nikde vidět. 
 
Nevím sice, jak daleko pokročila justiční reforma v Polsku, ale aspoň se o ni - na rozdíl od Vás - poctivě snaží, a to s obrovskou podporou veřejnosti - kterou jste Vy a Vaše údajně pravicová strana dávno promarnili. 
 
Jste živoucí ostudou nejen české politiky, ale i českého národa jako takového, působíte mu nesmírnou degradaci na mezinárodním poli a o Vaší údajné pravicovosti nejlépe svědčí to, že namísto abyste se polské justiční reformy veřejně zastal, když už jste sám v podobné situaci zcela selhal, ještě jim házíte klacky pod nohy. 
 
Stydím se za Vás, ač jsem Vás nevolil a s TOP 09 nemám a nechci mít nic společného a příště při podobných projevech prosím nezapomeňte zdůraznit, že k nim nemáte ŽÁDNÝ MANDÁT  od českých voličů, ale že se jedná výhradně o Vaše soukromé, patolízalské názory, od kterých se český volič rozhodně distancuje. 
 
Pozdravujte Vaše polské kolegy v Europarlamentu, především ty ze strany Právo a Spravedlnost,  a nezapomeňte jim tento mail přetlumočit. 
 
Upřímně 
 
Ing. Jiří Fiala 
Váš bývalý politický vězeň 

________________________

________________________

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3202-resoluce-proti-polsku-a-madarsku-prijata-ep-pospisil-si-prisadil

 

 

________________________

________________________

O "reformě justice" se v den výročí Palachova upálení přesvědčil také bratr zavražděného Pavla, Jiří Wonka : 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=olXI_UiCWqM

 

 

___________________

___________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 09:48
Ahoj Jirko,
psát přiteplenému mafiánskému poslanci je stejné jako házet hrách sviním. Jaké škody napáchal na morálce a právu je již jasné asi každému. Co ovšem dělat a komu napsat, aby to někdo četl a konal, fakt nevím. V pondělí jsem porušil svůj závazek, že na MS v Praze už nikdy nevlezu, neb tam nevládne právo ale klany. To co jsem tam zažil jako zmocněnec v odvolacím péčku bylo výrazně horší než byl zvrhlý standard před deseti lety. Začalo to tím, že nás pozvali do jednačky, kde ovšem soud neprobíhal. A končilo to tím, že při jednání nebyl k dispozici ani spis z prvního stupně a když jsem chtěl cokoliv podrobnějšího říci v návaznosti na evropské právo, tak mi odebrali řeč. Ovšem banda justičáků za zády byla stejná jako před deseti lety. V opatrovnickém řízení, kde dosud jediným odsouzeným za těžké ublížení na zdraví a násilí v rodině byla matka, přitom hlídali výhradně mne. Přitom měli hlídat feministický senát a ospoďácké kafepijavice s matkou, ty se projevovali vysloveně agresivně ...
JK
P.S. Pospíšil jen postupuje podle hnědých vzorů se zásadou, že 100 x opakovaná lež se stane pravdou, ztracený člověk
____________

Vždycky mysli na širší skupinu adresátů, i když je to oficiálně jen jemu.
Byla by škoda, aby to ostatní nevěděli nebo aby se z Čech jiný hlas neozval...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 10:00
polští europoslanci za PiS :

europarl.europa.eu/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 10:50
Ur - Valkova:

Kdyz se zkrizi Urvalek s Valkovou, tak vznikne neco strasneho, co nikdy nemuze pochopit Zakladni lidska prava!
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 10:54
A koukám, že před Wonkou soudili jednoho zločince podle §, který dobře znám : § 337 - alias mařenka…
Copak, zapomněl donýst krabičku cigaret dohlížiteli na PMS ??
Havelko, Havelko !! Tak tady to máš !! A - bum do čenichu !! :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 12:26
Podepsali antichartu, komunistický režim udržovali u moci …

liquidator.blog.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 14:42
TO JE ALE HAJZLIK!!!
No - ale Ty jsi to napsal MOC dobre!
B.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 14:47
Helena Válková. Služebnice každého režimu

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 15:10
Úřad ombudsmana zrychlit, změnit, zaměřit na návody lidem. Kandidáti mají různé představy

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 17:37
Láznová končí ve své funkci na MěstSZ, Kydalka se dočkal trestu :

VSZ mu našlo alespoň 17 jiných spisů s pochybeními, z nichž soud uznal 10.

irozhlas.cz/.../...

JUDr. Bradáčová sesadila JUDr. Láznovou ze zástupkyně Mgr. Erazíma, šéfa MSZ, do "kontroly".

ceska-justice.cz/.../...
_______________
Je to sice lepší než nic, ve skutečnosti je to ale jen kosmetické, bezkoncepční a nic neřešící plácnutí do vody. U těch dvou nejviditelnějších grázlů...
Štěpánka Láznová - to je ta neexistující manželka Lázny…
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-21 14:00
(NEO)komunistická internacionála se spojuje v boji proti Polsku :

Kontroverzní maršálek (předseda) Senátu Grodzki se setká s Nancy Pelosiovou! Pozvala se - a přijede za Grodzkým do Krakova. Včera večer polská televize oznámila, že dva američtí kongresmani napsali dopis prezidentu Dudovi, v němž jej žádají, aby zastavil reformu justice.

Kdo je Pelosiová? Předsedkyně House of Reprezentatives v americkém Kongresu, snažící se otevřeně o svržení prezidenta Trumpa. Její politické postoje by dle evropských měřítek odpovídaly pojmu "levicová soc dem". Od osmdesátých let se angažuje v podpoře LGBT, potratů, imigrace atd. čili dnešním žargonu "liberální levice", konáním spíše levicová extremistka.
Freeeurope

My jim spíše říkáme "multi-kulti".
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 19:51
Policie popsala fintu, která je ještě lepší než česká losovačka

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 20:28
Čím se vláda nechlubí? Vinou rostoucí byrokracie a EET zaniklo 1828 venkovských hospod

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 20:32
Miloš Zeman chce po Ústavním soudu zrušení části zákona zvaného lex Babiš

www.forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.