Krytí trestné činnosti matek letitým programem české justice

A po dlouhé době to - bez jakýchkoliv následných závěrů - konstatoval ústavní soudce Jirsa... 

 

 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/unesene-dite-rodice-cr-velka-britanie-ustavni-soud.A200602_150049_domaci_lesa

Mimochodem - pohrdání soudem - je nejčastějším trestným činem soudců samých, ovšem nikdo ho nestíhá. Pohrdání nálezy Ústavního soudu, pokud vzácně nezapadají do koloritu české postkomunistické pseudojustice, patří mezi nejoblíběnější sport zejména opatrovnických soudyň... 

Všimněte si : Už DRUHÝ nález Ústavního soudu ve prospěch otce -a v Kladně si ubohoučká soudkyně dál dělá, co chce. Přitom má k dispozici nejen už dva nálezy Ústavního soudu (českého), ale také rozhodnutí - vykonatelné a platné - soudu londýnského, který nařídil dítě vrátit. 

Článek dokazuje. že matka si dál dělá, co chce - a soud v Kladně to dál kryje... 

Matka maří soudem nařízenou mediaci - nic se neděje. Nejenom to : Soud ještě následně konstatuje, že prý JE V ZÁJMU  nezletilého dítěte, aby u únoskyně a mařenářky, která okatě pohrdá nejen platnými zahraničními, ale i našimi rozsudky, dítě dál zůstávalo. 

Přesně podle zásady : Cikáne, ukradl sis kolo ? A vydrželo ti tři roky ?? Tak se neboj, už se ti nic nemůže stát, víme dobře, že sis na něj zvyknul - a bylo by pro tebe neskutečným traumatem kolo vracet majiteli... 

Mimochodem mě napadá : Kdo by nepohrdal takovým soudem, který pohrdá mezinárodními vykonatelnými rozsudky a  závazky nálezy nejvyšší justiční instance v zemi, tedy Ústavního soudu ? 

A protože já jsem byl odsouzen za pohrdání právě tímto soudem - nebyl by to důvod k obnově řízení ?? 

Protože tímto soudem zjevně pohrdá už i Ústavní soud, tak by to mělo být pro občany závazné... 

A teď : Milý Jirso, co jsi udělal pro to, aby tu sabotérku z Kladna vyhodili ze soudu, vzali do vazby, vzali k odpovědnosti - zkrátka, ukázali světu, že u nás máme právní stát - a pohrdat právem, ale i vykonatelnými a uznatelnými rozsudky zahraničních soudů se nevyplácí - a bude striktně stíháno ?? 

Vzpomínáte na podobný nález ÚS ve věci Veroniky Kočové, které svině Tondrová sebrala dítě doslova přímo od prsu, aby ho - zcela bezdůvodně -  umístila do kojeneckého ústavu, což za zvěrstvo označila kupodivu i jinak velmi zbabělá ústavní soudkyně Šimáčková ? 

A, mimochodem, také už to byl DRUHÝ ústavní nález po sobě, ve stejném případu - a VŮBEC NIC SE NEDĚLO... Nikdo nebyl potrestán, nikdo nebyl tahán k odpovědnosti - Tondrová si na Městském soudě soudí klidně dál, jakoby se nechumelilo - a ten idiot Vávra mi ještě napíše, že nebude reagovat na prý "vulgární" dopis, když jsem Tondrovou - v souladu se skutečností - označil za výjimečnou svini, a to i na poměry silně pokleslého českého soudnictví... 

Tak mě napadá : Konkrétně Tondrová byla vyloučena z mých případů už v r. 2003. Víte, kolik zla od té doby ještě stačila napáchat ?? 

A není to náhodou přímo zaviněná škoda, když už tehdy nebylo vůbec žádných pochyb o tom, že to je docela obyčejná zrůda ?? 

I Kladno má svou Tondrovou, i Česká Lípa, i Praha 9 - a další a další. 

Konečně, právě nedávno tyhle stránky podrobně zdokumentovaly masové krytí trestné činnosti evidentně psychopatické matky ve Žďáru nad Sázavou - a NIC SE NESTALO. 

To je na tom vždycky to nejsmutnější (a pro cizince naprosto nepochopitelné) : Že se to - zcela výjimečně a jen ve zcela extrémních případech - sice popíše, konstatuje - ale DÁL SE S TÍM VŮBEC NIC NEDĚJE. 

A to už je přeci přímá odpovědnost Domovnice, jako současné ministryně spravedlnosti - aby se dělo. Anebo ať odstoupí, beztak se tam neměla správně nikdy dostat - a táhne do háje. 

Či rovnou na hřbitov. Včera bylo pozdě. Protože nezajistila to nejzákladnější : Plynulý chod justice tak, aby chránila zákon a oprávněné zájmy účastníků řízení. A to vše při zcela abnormálních, naprosto neuvěřitelných a hlavně ničím nezdůvodnitelných platech, které tato chátra za evidentní sabotáž právního státu pobírá... 

 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/brit-chce-vidat-syna-ktereho-ma-s-ceskou-ustavni-soud-se-ho-jiz-podruhe-zastal-40326275

______________

Mimochodem, ve světle výše uvedeného - nechtěl by se pan asistent ÚS Jakub Drápal - spolu s redakcí Českého bratra - omluvit svým čtenářům za to, že je záměrně mystifikovali a uváděli v omyl, když jim tvrdili, že se u nás s justicí nic tak strašného neděje - jinými slovy, že krýt trestnou činnost soudy, i přes vykonatelné rozsudky cizích soudů (nestudoval p. Drápal náhodou v Londýně ??), je - podle nich - zcela normální a naprosto v pořádku ?? 

 

Viz : http://www.k213.cz/JOOMLA/3271-otcuv-nedorostli

 

_______________________

_______________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 17:51
Mimochodem, pokud byste té samé soudkyni, co ji odsoudil dnes Jirsa, řekli při jednání, že je podlá svině, tak Vás jistě nemine trestní stíhání - a to se budete divit, jak soud, i OSZ, najednou začnou fungovat - a budou čilí, až vám to milé nebude... A zvláště v Kladně, kde těch vzájemně se krycích blbek je požehnaně na kopě pěkná hromada.

Na sebe jsou ty svině strašně háklivé a opatrné, jiným můžou klidně řezat jazyky, nebo rovnou hlavy, aniž by justiční kašpaři hli brvou...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 19:21
A pomoh mu US? Asi jako nám ES ve Strašburku? Zaťatá pitka si se soudy všech stupňů vytře anál zcela bez postihu! O.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 19:22
Jen tak malý dodatek. Kdo je ona Domovnice Marie Burešová, rozená Zemanová, bojovnice proti justiční mafií, kterou jsem požádal o mé zastupování ve věci šíření veřejné pomluvy, ve skutečnosti šíření pravdy po sebevraždě mé dcery a odkud pochází.
Mé důkazní materiály jí předané v její advokátní kanceláři si převzala na prostudování "domů" a následně mi je bez komentáře vrátila poštou.
Lepší je krýt zločince typu Bureše a ještě lepší být Domovnicí Bureše a jeho Agrofertu.
Co můžeme čekat od oné Domovnice, matce justiční mafie. J.K.

cs.wikipedia.org/wiki/Marie_Benešová
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 20:19
30 Cdo 444/2004:

Tento judikat se zabyva rozdilem mezi chybnym pojmem "Bydliste" v CR a spravnym pojmem "Obvykly pobyt" v EU.
I po 16 letech soudy v CR pouzivaji kockopes - vyraz "obvykle bydliste", coz neni podle tohoto judikatu pripustne.
Lze pouzivat pouze "Obvykly pobyt"! Na toto mel Jirsa upozornit a neopakovat nesmysly.
Nejakou klicku si ty PODVODNICE soudkyne - jezinky unesenych deti vzdyvcky najdou.
Z
Ceské soudy totiž vyhodnotily otázku takzvaného místa obvyklého bydliště dítěte jiným způsobem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 20:20
Ceske predpisy a mezinarodni umluvy:

Soudce Jirsa se trefil do cerneho. Ceske predpisy jsou cary papiru a ke kazde mezinarodni umluve si komunisti udelali svuj "Predpis".
Tak je tomu i u VYKLADU posrane Listiny ZLP v CR, ktery neodpovida vykladu ESLP k mezinarodni Umluve ZLP!!!

Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 20:22
Soudce Jirsa - jako ústavní soudce, a předtím dlouholetý předseda Soudcovské unie - za ten bordel nese totiž prvořadou odpovědnost....

A měl by ji konečně začít naplňovat, a to rozhodně nejen slovy...

K čemu jsou dva nálezy Ústavního soudu, když si nějaká kráva v Kladně klidně dál dělá, co chce - a nic se jí nestane ?!!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 06:57
Otec, platici dvoji "vyzivne":

Ten Brit plati nejen na sve dite, ale i na justicni mafii ciziho statu.
Pokuste se vycislit jeho soudni naklady za ta leta ve dvou dosavadnich kolech.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 06:57
Salamounske rozhodnuti soudce Jirsy:

Jirsa velmi dobre vi o podvodu "Obvykle bydliste".
Takto se totiz muze konat 3.,4., a dalsi kola, aniz by se neco zmenilo.
Je to vsechno jedna velka banda podvodniku!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 07:11
Doporuceni Britovi:

Brit by se mel obratit na ESLP, aby se zabyval timto podvodem v CR - "Obvykle bydliste".
Jinak bude takovymto zpusobem protahovana vykonatelnost rozhodnuti az do veku 18 let ditete.
Dite narozene v 2011 dovrsi 18 let v 2029.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 09:29
Tak prý nás sledují jen omylem...

eRouška pohyb lidí sledovat nebude, zmínka se do vládního materiálu dostala omylem

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 09:32
Nadřazený, jednosměrně nastavený systém... (To mohu potvrdit z každé zkušenosti s ním : O žádnou diskusi s nikým nestojí, o připomínky taky ne, diskuse probíhá tak, že představitelé systému sdělí své názory a postoje - a tím je diskuse vyčerpána, ti, co mají jiný názor, obvykle ani nedostanou slovo - natož aby se na ně čekalo...).

Muž po operaci zcela ztratil paměť, dcera se nemůže domoci příspěvku na péči

parlamentnilisty.cz/.../...

Když jsem začal chápat nastavení toho systému, kdy se jedná o nadřazenou jednosměrnou komunikaci úřadů, která nereaguje a zjevně ani nechce a nedokáže reagovat na připomínky, vyjádření, analýzy a jiné názory odborníků na věc, kdy úřady hrají divadlo, že připomínky, podkladové materiály a podložená vyjádření neexistují, nebo je jen negují bez respektu k zákonné povinnosti vypořádat se s nimi konkrétně, jasně, jednoznačně, komplexně, a namísto toho stále dokola kopírují od sebe navzájem předchozí materiály spočívající převážně ve výčtu administrativních úkonů a holých konstatování svého výkladu... ...Jednou jsme nedostali odpověď. Vždy bylo hluboké ticho, které panuje i dnes, z čehož plyne, že úřady jsou si této věci vědomy... ...OSSZ setrvala na svém původním tvrzení, a ačkoliv se sama odvolávala na to, že je v souladu se sociálními šetřeními, ve skutečnosti však s nimi, podle mě, byla v rozporu... ...Rozhodnutí o výši příspěvku tak padlo po dvanácti měsících, když šest měsíců lze připsat na vrub ústeckého úřadu práce a Okresní správy sociálního zabezpečení. Nicméně se zde po celou dobu sporu objevoval zajímavý okamžik, kdy úředníci stále opakovali věty typu, kdybyste to nerozporovali, mohlo to být už u odvolání. Slovo odvolání se objevovalo neustále, jako základní slovní pojem, učiněná mantra, to bylo dost překvapivé. Nicméně na základě toho jsem pochopil, že systém je nastaven jako systém prvotně odvolací, kdy se automaticky počítá s tím, že věc projde odvolacím procesem a zatíží a znechutí všechny aktéry kromě těch, pro něž to je obživou. Ta frekvence slova odvolání byla tak velká, že jsem nabyl dojmu, že jde o nějakou „církev prvního odvolání“. Přitom by člověk řekl, že řádně by se mělo rozhodovat hned na začátku. A také až se skutečně řádně vyřeší počáteční nejasnosti, neboť bez jejich vyjasnění lze při odvolání očekávat další spory, což se samozřejmě stalo. Protože tyhle úřady od sebe vzájemně kopírují, neboť není v jejich silách se detailně s věcmi seznamovat. Což chápu, ale nezajímá mě to, ani to nelze respektovat a nepatří to do řádné správy demokratického státu. Ministerstvo se stále vymlouvá na nedostatek a stáří posudkových lékařů, ale skutečnost je taková, že to končí u těchto výmluv a nepokračuje to nikam dál. Otázka je, zda si ti lidé na ministerstvu vůbec uvědomují, reálně uvědomují, nikoli pouze rétoricky, že jde o službu veřejnosti, a to službu pro zvlášť citlivý segment společnosti, pro lidi postižené a všelijak nemocné. Poznaná skutečnost je taková, že řeší formality a obhajuji různými slovními hříčkami extrémní délky řízení a nepřiznané stupně závislosti, ale na podstatu už nezbývá čas.
Po rozhodnutí Úřadu práce bylo tedy ihned podáno odvolání. No a nastaly opět nečekané události. K samotnému zasedání odvolací posudkové komise v Ústí nad Labem došlo po neuvěřitelné době deseti měsíců od podání odvolání. Na ústním jednání byla s panem Neumahrem přítomna paní Neumahrová, kde ji v rozporu se zákonem požádaly členky komise o vypnutí mobilního telefonu, byť se jednalo o úřední jednání a paní Neumahrová neměla v úmyslu nahrávat. Chovaly se tak arogantně, že paní Neumahrová vyšla ven se slzami v očích. Tato komise dokonce použila v samotné materii posudku i dvě nevhodné výtky a slovní obraty, které nesouvisely nijak s posuzováním zdravotního stavu pana Neumahra, ale vyjadřovaly se nevhodně k osobě paní Neumahrové. To jen dokresluje celkovou situaci, za niž je odpovědné ministerstvo a konkrétní nadřízení zaměstnanci.... ..Tady se dostáváme k další věci, která se táhne celým procesem řízení, že odpovědní lidé nemají detailně načtené podkladové materiály, které nejsou většinou strukturované, a z komunikace s nimi plyne, že si nepředávají celé kompletní spisy. Každá komise chce materiály znovu, takže všichni zřejmě neznají naši protiargumentaci. Jsou to velmi záhadné postupy.... ...Problém je, kdo si co představuje pod spisem. Já za spisem vidím každý jednotlivý dokument nebo elektronický dokument od počátku řízení. Ale jak jsme si řekli, jednotlivé úřady a komise si zřejmě předávají jen části spisů a zbytek si tvoří sami, čili existuje zřejmě několik spisů k jednomu případu a v každém je něco. Pokud to tak je, pak je to selhání v té nejvyšší míře a nelze se dobrat nikdy výsledku, což vidíme už tři roky. Komise sice měla před sebou dvaceticentimetrovou úhledně srovnanou kupu papírů, ale nebyla schopna přes moje opakované otázky říci, co v té kupě vlastně je. Z toho se dá podle mě dovodit, jaká asi byla příprava....
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 11:04
Nastaveni systemu za Burese:

Bures si vytvoril armadu uredniku. Tyto urednici ho stoji velke penize a tak se sami urednici musi snazit, aby si na sebe vydelali vsemi zpusoby - i podvody!
Uz jsem slysel i o takovych podvodech uredniku, ze si vydali svoje vlastni protipravni rozhodnuti, ktere pote opet zrusili, ale odvolani probehlo podle predstav odvolatele! Tak kriminalni je ten system dnes.
Manzele Neumannovi jsou jen jedni z mnoha postizenych osob, kterym urednici odpiraji to, na co maji narok.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 09:32
Ve vězení jste špinavý mukl a kus hadru, popisuje Řepka. Pomohly mu rady od Kajínka


sport.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 09:33
Hraběnka Colloredo-Mansfeld k Opočnu: Dokud jsem naživu, budu se soudit


seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 09:43
Nesmyslna aplikace eRouska:

Dnes uz asi nikdo neveri tomu, ze opatreni ke sledovani obcanu byla nutna. Takovato opatreni jsou nutna pouze pro StB!
Starym obcanum staci jednoduchy telefon a ten by museli vymenit za drahy novy s internetovym pripojenim. Jejich dodatecne mesicni zatizeni za telefonovani by bylo asi 500 Kc.
Ted Bures sam priznava nasledujici.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 13:59
Němci se chovali lépe než estébáci :

pametnaroda.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 14:12
Nejzkorumpovanější město - a to za vlády "protikorupčního" hnutí ANO :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 14:16
Zkorumpovaný soudce Bernard potvrzuje pověst Vrchního soudu coby justiční stoky :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 15:07
Udivená podnikatelka: Volali mi z finančáku a ptali se, proč si myslím, že mám nárok na pomoc

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 15:28
Ústavní mudrcové rozhodli. Soudruh Rychetský má zřejmě výplatní termín 2. v měsíci. Pokud důchod bere. J.K.

penize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 15:42
Lněnička se zase vyznamenal...

O co více trestá nevinné, o to méně pak skutečné pachatele...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 15:42
Cesky podvod - "Obvykle bydliste":

Komunisticky senat US se sesel a zapalili svici
aby posvetil podvod zvany "Obvykle bydliste".

Nehoraznost justicni mafie je az do nebe volajici
v EU nerozhoduje zda pan obyva byt nebo smetiste.

Zalobci se z toho zvedl zaludek a chtel soudce poblit
protoze pripustny je pouze vyraz "Obvykly pobyt"!!!
Z

P.S. Ceské soudy totiž vyhodnotily otázku takzvaného místa obvyklého bydliště dítěte jiným způsobem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 16:15
Benešová navrhla na předsedu Krajského soudu v Hradci Králové Vladimíra Lanžhotského

ceska-justice.cz/.../...

___________________
Pro pobavení...

"Výběrová komise už má za sebou posuzování kandidátů i do vedení Krajského soudu v Ústí nad Labem a v Českých Budějovicích. Uspěla pověřená předsedkyně Lenka Ceplová a předsedkyně Okresního soudu v Písku Martina Flanderová."

Jak čtenáři znají z našich stránek, Lenka Ceplová nedokázala zajistit ani běžné fungování Okresního soudu v České Lípě, nijak se nedokázala vypořádat s totálně se flákající, přihlouplou soudkyní Lehmannovou, která nemá základní znalosti nutné pro výkon funkce soudce.

Zajímalo by mě, co Lenka Ceplová napsala do svého návrhu na rozvoj tohoto soudu - ale myslím, že namísto stavění vzdušných zámků by pro začátek úplně stačilo, kdyby zajistila běžný chod soudu, čehož zjevně není schopna.

Jestli ti ostatní kandidáti, které osobně neznám, jsou stejných kvalit, pak - potěš nás Pán Bůh...

Přesně podle kontextu, co jsem Benešové už dávno napsal :

k213.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 17:51
Kočner by se měl přijít učit do Česka :

opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752483
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 17:52
Prý neexistuje svatba bez pořádné bitky - pravil ženich - a vlepil tchýni facku...

spokojenezeny.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 17:53
A takova to byla velka laska......
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:43
Když je vše úplně jinak než vypoví matka.
Otázka se nabízí:
Kdo vychoval takovéhoto bezcitného spratka.
Nechyběl ve výchově otec,
nevychovala tu bezcitnou zrůdu za podpory opatrovnické mafie preferovaná matka?
Když to čtu, jak tele čumím,
ale dle své zkušenosti tomu moc dobře rozumím.
J.K.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:44
Babiš nutí Prahu k bankrotu - likviduje finanční samostatnost samospráv obcí

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:45
Tak takhle ne zlocinci krivoobvinovaci


Zabavené roušky byly v Lovosicích legálně. Jedná se o náhradě škody
zdarsky.denik.cz/.../...



Jaký náhrada škody? Nepotvrdilo se křivé obvinění ze strany zločinců s kvérama kteří přišli krást ochranné pomůcky v době nouzového stavu, takže ozbrojená loupež a křivé obvinění s cílem poškození podnikatele v práci a zneužití pravomocí k páchání tretné činosti .. to je 8 + 10 + 12 neboť nouzový stav, ozbrojená skupina, škoda velkého rozsahu, obecné ohrožení ....



Očekávám vzební stíhání pachatelů, tedy policajtů státních zátupců a soudců kteří tento zločin prokázaně spáchali ....neboť podle policajtů se má odstíhat každý kdo nahlásí podezření z protiprávního jednání a toto se neprokáže ... www.policie.cz/.../karta-obvineni-se-obratila.aspx ...



...buď se bude trestat křivé obvinění vždy nebo nikdy ... v zákoně se policajtům žádná výjimka ani postavení nadčlověka totiž nepřisuzuje ...

To samé i v tisících dalších případům kdy policajt křivě obviní vzdor důkazům, svědeckým výpovědím a soudce křivě odsuzuje za něco úplně jiného aby to zakryl ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:46
Trest za únos dítěte: Obvodní soud pro Prahu 10 uložil šest let vězení ženě, která podle obžaloby unesla loni se svým synem a dalším mužem svou pětiletou dceru v pražské Uhřiněvsi. Žena měla soudem určený omezený kontakt s dítětem, podle policie chtěla zmizet s dcerou v Africe.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:49
Zeman začal trestat Petříčka kvůli Izraeli. Odmítl jmenovat velvyslankyni

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:50
Česká víza pro syrské prominenty. Praxe pokračuje, přibývá případů zneužití
hlidacipes.org/.../

Velvyslankyně Filipi, rekordmanka české diplomacie. V Damašku začala už svůj desátý rok

hlidacipes.org/.../

Ambasadorka se zvláštními vztahy

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-04 20:51
Zveřejnění intimních odposlechů? Došlo mi, že v této zemi v podstatě neexistuje právo na ochranu soukromí, říká Nečas

www.forum24.cz/.../

______________
No to Ti to ale trvalo, než Ti to došlo !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:24
Z českého Palerma. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:38
zlocinec dela sam sobe kontrolu. Aneb : Rovní - a rovnější :

"Teplická věznice podle nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana porušila předpisy, když odsouzenému bývalému středočeskému hejtmanovi Davidu Rathovi dovolila civilní oblečení a vlastní matraci."

novinky.cz/.../...

Určitě budu věřit nejhoršímu kriminálníkovi a lháři velkoprokurátorovi Zemanovi výsledky jeho kontroly ohledně svých mafiánů podřízených prokurátorů, kteří jaksi nechápou, že tu platí nějaké zákony a podle těch zákonů je rozhodnutí plně v kompetenci ředitele věznice a oni nemají co kontrolovat jestli byl člověk, kterého poslali do vězení skrze soud na který se obrací výhradně pokud nejde o ně samotné a jehož výrok mají především oni sami respektovat, sťat tupou nebo ostrou sekerou a podobně ... jestli se to zemanovi a spol nelíbí můžou dát výpověď a jít dělat bachaře za 30 a né si hrát na velkopány za 150 .... kontrolní otázka Už si ty hovado Zemanovská konečně odstíhal čapák? Znaleckou prolhanou pííp? A další tuny naprosto jasných a v podstatě již prokázaných případů zneužití pravomocí státních zástupců, co takhle potrestat ty Ráthovy věznitele když se profláklo že vazba byla z části zcela nezákonná a tedy šlo o zneužití pravomocí a omezování osobní svobody, že se tak nudíš spolu s celou tou bandou, že máš čas kontrolovat kdo spí na jaké matraci ve vězení což není tvoje starost pokud není nucen někdo spát na zemi a nebyl tím spáchán na vězni trestný čin? Nebo po večerech místo řešení zneužívání pravomocí počítáte spolu s celou tou bandou Rathovi i pecky z kompotu jestli neměl o třešni víc než by měl podle vás k jídlu maximálně dostat, protože jste vzteky bez sebe že popsal jak ta vaše banda korupčně funguje a kreje se navzájem? Ja co vy novinářské pííp že píšete takové hovadiny na zakázku prolhané zločinecké prokuratury místo toho, aby jste sami podali trestní oznámení na to zemanovské pííp pro zneužívání pravomocí a rejpání se do věcí do kterých jim opravdu nic není a úmyslnou nečinnost pokud jde o trestnou činnost jeho kamarádíčků... takovej dalík celej trest měl pohodičku v hotelu a to samé vepř žádné pochybení neshledalo ...
LS

Aneb: Prodejná vězeňská služba jak stará děvka... Namažeš - jedeš... V čemkoliv...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:38
Teplická věznice podle nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana porušila předpisy, když odsouzenému bývalému středočeskému hejtmanovi Davidu Rathovi dovolila civilní oblečení a vlastní matraci.

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:39
Nestačilo by, kdybych se za ruského švába omluvil já, s tím že se za něj stydím? J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:43
Jak si stěžovat na příslušníky Policie ČR

dfens-cz.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:44
Zemanovo odmítnutí jmenovat Ošťádala profesorem bylo nezákonné, rozhodl soud

www.forum24.cz/.../

Na stát míří exekuce, protože se odmítá omluvit za Zemanův výrok

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 17:47
Pozor na dohodnuté rozvody,
mnohdy bývají to podvody.
J.K.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-05 19:41
Vse bezi podle planu Moskvy.
Srpen 2020 bude velmi horky!
Z
eurozpravy.cz/.../...
___________

Taková drzost !! Taková zastrčená gubernie - a oni si nám dovolí vypovědět diplomaty !!!

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.