Pokus zvednout se je (prý) aktivním odporem

Městský soud identifikoval další, doslova prasácký senát. Ten měl navíc potřebu to o sobě veřejně vytrubovat do světa. 

 

Senát 11 Co - Mgr. Lubor Veselý, JUDr. Michal Princ a Eliška Galiazzo - měl projednat odvolání proti rozsudku OS P - 7 o tom, že žaloba o náhradu škody z přepadení policií se zamítá. Jak jinak, policie a soudy přece nikdy nechybují, pokud chybují, platí pravidlo č. 1. 

Zlo člověka poznamená. Nebylo o tom pochyb ani tentokrát. Už při vstupu do místnosti, když se podíváte na ty nařvané, vzteklé a bezcitné ksichty, je vám už od dveří jasno, co můžete čekat, ani nemusíte jednání zahajovat. Konečně, když si někdo vyhradí na projednání takové věci půl hodiny, je nutně rozhodnut dopředu a jen z povinnosti vám předvádí nacvičené divadlo. 

Psycholog by Vám i dokázal popsat a vysvětlit, z čeho pochází ta vzteklá nadutost a nařvané ksichty (nutno dodat, že ta jediná ženská z nich ještě vypadala relativně nejslušněji, ti dva - gauneři od pohledu). Má totiž dva hlavní důvody. 

Jednak vztek, že jste je přistihnul při činu, popsal do detailů jejich svinstva a ta se už neutají. A jednak, že to mají soudit právě oni a že rozhodně nebudou za hrdiny, ba ani vydávat se běžné slušné občany jim napříště neprojde. To přeci už stojí za vztek, ne ?? 

Měli posuzovat dvě věci : Obtěžování policií v lázních po operaci srdce v červnu a červenci 2012 (tam policajti lezli a šmírovali denně, v brzkých ranních hodinách, prostě kdykoliv, způsobem, jakým se hledají jedině mezinárodně hledaní zločinci. Až u soudu z nich vylezlo, že prý pouze potřebovali "podání vysvětlení" k oznámení magora Hodiny ohledně údajné pomluvy vůči němu z našich stránek - tedy naprosto bagatelní, nepodstatné záležitosti, která mohla kdykoliv počkat a která se běžně vyřizuje zásadně korespondenčním způsobem. Ještě jsem neviděl, aby kvůli "podání vysvětlení" policajti někoho přepadali po operaci v lázních, otravovali ho denně, časně ráno, přímo na pokoji, lezli za ním až do postele a sotva lázně opustí, tak do hodiny bušili na vrata jeho domu) a druhou věcí pak přepadení policií v aleji v říjnu 2012 kvůli zatykači psychopata Blázny, který vydal zatykač proto, že jsem si odmítnul vyslechnout jeho jistě geniální rozsudek (což je jinak právem každého obžalovaného), jenž následně zrušil městský soud. 

Obě tyto akce jsou natolik prasácké, a byly provedeny tak ubohým a podlým způsobem, že by se od nich z dálky distancoval každý normální člověk, i kdyby jinak byly zcela opodstatněné. 

Opodstatněné nebyly, to lze jednoznačně doložit i z trestního řádu, který rozhodně neumožňuje, aby policajti kvůli "podání vysvětlení" za někým lezli domů. 

Přesto - tento prasácký senát měl potřebu se veřejně s tímto prasáckým jednáním ztotožnit a přihlásit se k němu. 

Pokud někdo potřebuje prokazovat, že soudci jsou z velké většiny asociální, amorální úchylní psychopati, dno společnosti, které nemá mezi slušnými lidmi místo - pak tento případ mu může docela dobře kdykoliv posloužit. 

Chápu, že když se člověk - kvůli prachům - veřejně vzdá vlastní slušnosti, že ho to vnitřně hněte a štve. Aby taky ne. Slušnost se totiž za peníze koupit nedá. Ta se buduje celé roky, přijít o ni naopak můžete během několika minut. 

Tento senát o ni nepřišel, žádnou nikdy neměl, to na něm bylo vidět už ode dveří. Nemůžete přijít o něco, co nemáte. 

Ovšem geniální právní - i lidský - výrok, který od Veselého zazněl na závěr, ten, myslím, že se bude jednou tesat do kamene. 

Pokusit se vstát znamená aktivní odpor...

 

Tak zní ten výrok... 

Lidské prase, co ho vyneslo, sedí na Městském soudě v Praze. 

Bude tam sedět tak dlouho, dokud si to budeme nechávat mlčky líbit. 

Mimochodem, až srazíme k zemi jeho, je potřeba se ujistit, že žádný odpor už klást nikdy nebude. 

_______________________

_______________________

 

 https://www.facebook.com/101166809226094/videos/5079668225495388

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-14 17:38
Soudce se přiznal :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-14 18:50
S prasaty jen prasácky, jinak tomu nerozumí...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-14 18:52
Hodonínský soudce ztratil pistoli půjčenou od policie, přijde o část platu

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-15 18:33
Na soudu je veselo. Babiš skáče svědkyni do řeči, soudce ho musí napomínat

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-15 18:33
Redlovi hrozí další stíhání. Blažek chce oživit jeho případ z éry Krejčíře

seznamzpravy.cz/.../...

Polčák o svých kauzách: S Redlem jsem slavil narozeniny, znám i jeho děti. Nešlo to ustát

cnn.iprima.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-15 18:34
Znalkyně z případu soudkyně pod vlivem alkoholu stane před soudem

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-17 20:25
Ti soudci by si měli uvědomit, že jsou jednou soudci a že to povolání pro ně něco znamená a měli by se podle toho chovat. Vždyť jsou za to také dobře zaplacení. A pokud z jejich strany dojde k takovému excesu, tak by měli vyvodit důsledky. To třeba znamená odstoupit z pozice soudce. PS
_____________

Už jste viděli prase, že by se dobrovolně pustilo plného koryta ?? Buďto je musíte odehnat klackem, nebo rovnou odvézt na jatka...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.