Černá díra na Praze 7

Černá díra na soudě pro Prahu 7, kde mizí maily i dokumenty. 

Tenhle článek přišel opravdu jako na zavolanou... 

 

Na soudu se záhadně ztratil e-mail. Muže to poslalo na rok a půl do exekuce - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Protože prakticky ve stejnou dobu, ve stejný den a na stejném soudě jsem měl stejnou zkušenost. 

Podal jsem dovolání. Mailem, a - jak je mým zvykem - na druhý den i osobně, do podatelny. 

A - co se nestalo ?!! 

TOHLE :  Přišel mi - po 14-ti dnech - dopis, dělající ze mne totálního blbce, který neví, že neověřený mail musí také doplnit podáním osobně (ergo samotné dovolání soud zjevně ztratil...)

 

No - tak jsem panu soudci napsal TOHLE : 

Zmatečný dopis soudu - č.j. 5 C 168/2012

Mgr. Jan Nerad

Vážený pane

Váš dopis ze dne 1.11. nemohu označit jinak než za šokující a v konečném důsledku zmatečný. 

Dne 23.10. bylo podáno ve věci soudu dovolání elektronicky, to je pravda - a dne 24.10. bylo totéž dovolání doručeno soudu osobně do podatelny, včetně vlastnoručního podpisu, soudem převzato a orazítkováno.  

Jestli neuznáváte ani osobní doručení s vlastnoručním podpisem, tak ten soud zavřete a běžte na Ovocňák prodávat jahody. 

Musím konstatovat, že co přijde od Vás, to je jedna perla větší než druhá. 

A závěrem konstatuji, že ke zmatečným dopisům se nepřihlíží. 

S pozdravem 

Ing. Jiří Fiala 

___________________________

___________________________

A tady je to podání : (Co soud dnes zjevně nemá...)

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

Dodal bych k tomu snad tolik, že když jsem tam jednou na podatelně byl, zrovna stará úřednice předávala "službu" té nové - a zaučovala ji stylem "Tohle nemusíš, tohle taky nevyplňuj, s tímhle je moc práce, na to se vykašli..." - tak jsem jí řekl, že u mě tedy kolonky vyplňovat bude a chci tam podpis a datum. S krajně kyselým ksichtem to tedy udělala - ovšem s výrazem - zase jeden důležitej blbec, co nedá pokoj... 

Na soudě pro Prahu 7 dělá (věřím, že stále ještě) místopředsedkyni soudu Iva Kaňáková - hloupá a hlavně neskutečně zbabělá ženská, která se drží jediného mustru : Státní orgány mají vždycky pravdu, i kdyby ji stokrát neměly - a ostatní mě nezajímá.

Podle zásady "Když vydrží, tak ji povýšej" to tam dotáhla na místopředsedkyni soudu. Na soudkyni nemá v žádném ohledu, právo aplikovat nedokáže a ani to pro jistotu nezkouší, to byl její výmysl, že státní orgány nejsou vázány pořadím vyjmenovaným v zákoně a můžou si dělat, co chtějí - což zcela jednoznačně zrušil městský soud, který jasně řekl, že pořadí je v zákoně závazné, a proto je také určeno od nejmírnějšího k nejpřísnějšímu - a nelze proto začínat obráceně (šlo o doručování soudní pošty policií). 

Ještě mě napadá jedna souvislost : Ve Žďáru mají jednu neskutečně nepoužitelnou soudkyni - Jeňkovou. Když mi začala pít krev nad únosnou míru (třeba mi poslala předvolání den před jednáním), vyžádal jsem si její živočichopis. A vidím - že taky prošla "praxí" na Praze 7. 

To jsou věci, které, když znáte širší souvislosti, Vám utkví v paměti... 

A protože ryba smrdí od hlavy, nelze čekat, že podatelna na takovém soudě bude fungovat řádně. Což je ovšem výhradně problém předsedy soudu - a nikoho jiného. 

Pokud se vrátím k výše uvedenému článku, kdy se pánovi ztratil mail, nepochybuji o tom, že to bylo schválně. Už proto, že v tom byla zapletena právnička. 

Tady, v tomhle případě, to schválně asi nebylo - nikdo by tím nic nezískal - prostě - obecný bordel na soudě, který vede takové pako jako je Kaňáková. 

Můžou teď usilovně hledat - protože já potvrzení, že jsem to podal, mám. 

Tak to už máme - mimochodem - počtvrté. 

Poprvé se ztratilo na soudě pro Prahu 6 odvolání. Protože Městský soud (Stibral) prohlásil, že to je naše věc - a rozsudek potvrdil - prohráli, kupodivu, ústavní stížnost. Jedinou ústavní stížnost, v níž jsem byl účasten a kterou jsem kdy vyhrál. Protože popírat právo na odvolání si - kupodivu - nedovolil ani Ústavní soud. Stačilo originál toho odvolání doložit. 

Podruhé zapírala prokazatelně doručenou plnou moc (datovou schránkou !!) zjevně potrhlá soudkyně Lehmannová v České Lípě. Stálo ji to - odchod do důchodu. 

Potřetí se před půl rokem ztratil na soudě pro Prahu 2 rovnou celý spis... 

BB - 2 hvězdy ministerstva (k213.cz)

Soud, co přestal fungovat, je třeba úředně uzavřít... (k213.cz) 

Pro MSp tedy - standard. Nikdo nepotrestán, nikdo nenese odpovědnost - prostě, bordel, jak má být... 

No - a do čtvrtice - jsme objevili zjevnou černou díru na Praze 7 (tedy na Ovocňáku), kde mizí maily, i jednotlivá podání... Zdá se, že ty problémy tam nemám jenom já... 

 

Inu - prý pravicové řízená, prý fungující česká justice... Donem Pablem. ... 

____________________

____________________

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 10:59
Už mě to nudí - zase prý mám pravdu...
(Hlavně, že já mám pravdu - a oni berou prachy...)
_____________________

RE: Chyba překladu
Vážený pane Fialo,

děkujeme za Vaši připomínku k snímku Třináct dní. Máte pravdu, správně tam má být 23. října. Film jsme však vysílali v českém dabingu, který byl vytvořen už v roce 2001 a nikoliv Českou televizí. S touto chybou už tedy nemůžeme nic dělat.
Děkujeme za pochopení a za Váš zájem o vysílání České televize. Přejeme Vám krásný den.

S pozdravem

Roman Freiberg

Divácké centrum

Česká televize

Kavčí hory

140 70 Praha 4

T: +420 2 6113 6113

info@ceskatelevize.cz

www.ceskatelevize.cz



From: fiala.k213@seznam.cz

Sent: 22.10.2022 21:53:27

To: info@ceskatelevize.cz

Subject: Chyba překladu

Dobrý den,

Třináct dní - čas 1:31:08 - "Rozkaz presidenta z 23. září..." Mám za to, že jde o chybu překladu - a správně tam má být "Rozkaz presidenta z 23. října".

Prosím, potvrďte.

S pozdravem

Ing . Jiří Fiala

Třináct dní - iVysílání | Česká televize (ceskatelevize.cz)
________________

www.ceskatelevize.cz/.../1121248096-trinact-dni
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 12:06
Ostuda Česka: Systém poslal do exekuce tisíce dětí do 18 let

seznamzpravy.cz/.../...
_________________

Pokud jsou "systémem" takoví jako Kaňáková na Praze 7, Lehmannová v České Lípě nebo Rajm v Nymburce, tak je samozřejmě možné cokoliv. To jsou poloidioti, postavení jen na vykonávání rozkazů a zavděčení se nahoře a pokud budou mít pocit, že se po nich žádá stínání hlav v jednací síni, začnou s tím bez prodlení a zvláště aktivně...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 12:15
ESLP v případu Bucková: Až potvrzení soudu o doručení zakládá podání

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 17:49
Jsem v šoku. Mysleli jsme si, že rozsudek soudu 1. stupně nemůže obstát...

Těch už bylo, co nevěřili vlastním uším !!! A všichni se pak divili - jak ty největší nesmysly "obstály" - a nikdo nemohl zasahovat do "nezávislé justice".
________

Nechápu, jak se to mohlo stát, ani moji obhájci. Naši advokáti to vnímají jako selhání českého soudnictví.

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 21:08
Nechápu, jak se to mohlo stát, ani moji obhájci. Naši advokáti to vnímají jako selhání českého soudnictví.

zpravy.aktualne.cz/.../...







Cože? všichni svědci svědčili ve prospěch obžalovaných, nejsou žádné důkazy o penězích a vině ... a obhájci se diví jak to dopadlo? Co to bylo za nezkušené obhájce ... nejsou li ve věci pochybnosti automaticky vinen, a to je jedno že nejsou pochybnosti o nevině ...to je u českých soudců jedno ... to musí betj zmatek nad zmatek k tomu nějaká ta přestupková úniková cestička typu byl jsem pod vlivem pervitinu a marihuany stydím se za to ale už budu hodnej a to by bylo aby tam nebyla podmínečka max i kdyby v tom bylo pár mrtvol včetně nelzetilých dětí ... hlavně né pravdu a logicky vše vysvětlovat ... na to se tady v tom cirkusovém představení pro mediální žumpu nehraje ...a hlavně musí v nestřeženém okamžiku beze svědků upadnou obálka a advokát ji musí panu soudci podat s tím že sice neví o žádných 10 mega ale tady vám upadl půlmilón tak vám ho padávám ... Nebo už zase ovčí tupý dav zapoměl na pan čistého nezávislého pravdomluvného Elischera? a tu paní co jí musel prej něco dát protože už je 2 roky ve vazbě i když je na sproštění? Japak asi dopadla? Jistě jí okamžitě propustili všechny případy automaticky důkladně zrevidovali a křivé odsouzeným se omluvili a vyplatili tučná odškodnění ... a jenom nedopatřením se o tom nikdo v médiích nepochlubil .... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-04 20:04
Což takhle zkusit nějaký společný postup např. ohledně černých děr
třeba s přidělovatelem plynu pro paláce oblíbenců? Ku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-06 10:09
Ne madam, v zadnem pripade nesouhlasim se soulozi s kondomem, mohl bych byt obvinen
Mohl bych prosím ty 4 z pěti údajných podporovatelů vidět? Ať vidíme nebepečné blázny, kteří se pohybují na veřejnosti...
zena.aktualne.cz/…man
Kdepak tvrdě trestat a řešit křivá obvinění, kdepak řešit promiskuitu a pomatenost bláznů, kteří poté svoje vlastní neúspěchy a bludy řeší křivým obviněním jiného a pasováním se do role chudinek? Nechtějí náhodou úchyláci z justice a vlády si uzákonit to povinné strpění sledování každého styku vládou fízlem soudcem a státním zástupcem? Že není jednoduché řešení a vše musíme neustále zesložiťovat a rozšiřovat trestní zákoník o nové a nové skutky zaměřené proti mužům? A co takhle se vrátit k onomu znáslinění je použití násilí, nebo tajně!!! bez vědomí omámené osoby omamných látek (kdyžt se holka naleje jak carskej důstojník a pak se chová jak se chová nemaje zábrany vedena jenom chtíčem.. tak asi neměla bumbat, šňupat, bez toho aby všem v okolí předem dala vědět písemně že si nepřeje být osouložena během tripu aby si to okolí špatně nevyložilo......), vše ostatní znásilněním prostě není, a tím dát jasně najevo všem těm ukňouraným bláznům, kteří považují za sexuálně motivovanej útok i to, když zjistí, že za sex dostali zaplaceno falešnou bankovkou, nebo že jim za sex nebylo zaplaceno dost, aby jim to vydrželo až do konce luxusního života, že nebudou terorizovat křivými obviněními každého na koho ukáží, a že si mají dobře rozmyslet, s kým lezou do postele, předtím než to nezodpovědně udělají, a že za jejich špatné rozhodnutí, si ponesou následky oni samotní ....a společnost nebude jejich špatné rozhodnutí přičítat jiným.

Tito pomatenci by mohli napříště přijít s tím, že by se měl každý předem dohodnout na délce zásunu a kolik zásunů během sexu je povoleno, a vše nad tuto dohodu je znásilnění..... je to už opravdu ubohé, co se tu v justici a médiích předvádí řeší a probírá, kdy na druhou stranu se tvrdě cenzuruje naprosto přirozená nahota.... že některé ženy vydávají kukačky pro prachy za dítě manžela, to justici, zdá se, netrápí a řešit to nezačne nikdy .....tam totiž není jak veřejně v sexuální oblasti ponižovat a pomlouvat muže, a tudíž to zfeminizovanou justici plnou misandriček absolutně nezajímá ... LS
_______________

Dodal bych, že vědomé vydávání cizího dítěte za dítě manžela (nebo oficiálního otce) za účelem inkasování výživného je podvod jako kráva, se škodou mimořádného rozsahu, předem promyšlený - žádné polehčující okolnosti neshledávám, tedy maximální sazba, deset let a více... + samozřejmě povinnost vrátit celé výživné, i s omluvou.
U nás - zatím - zcela beztrestný a státem chráněný zločin.
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:11
Byvaly predseda Zdarskeho soudu ma jiz datum dalsiho hlavniho liceni po dovolani

infosoud.justice.cz/…A04

Bývalý předseda Roman Švaňhal, pravomocně odsouzen za trestný čin, za jehož předsednictví Judr Ilona Moučková v roce 2018 lhala do odůvodnění rozsudku, a kdy si dokonce vymyslela vlastni skutek a Nadržovala bývalé znalkyni, která dle vyjádřená celé Bohnické psychiatrie psala na zakázku justice křivé posudky na obviněné, celé roky a hrozně se tomu divili, poté co na základě tohoto vyjádření bylo podáno marně opětovné TO i na tuto prolhanou soudkyni, podřízenou Švaňhala, byla toto znalkyně uklizena do důchodu, bez zájmu médií bez potrestání bez uhrazení škod, které napáchala (dodnes sedí ve vězení na základě jejích zjevných bludů mnoho nevinných lidí!!!, dokonce jeden nechal dobrovolně zveřejnit svůj příběh panem Hlásenským a svoji zkušenost s touto prolhanou babou, která se dokonce drze před soudem klidně přiznala již v roce 2017 k tomu, že si některé věci vymýšlí do posudku a pak z nich dělá závěry, ani se na ně obviněných neptá, ... o tom, že ji toto drzé vyjádření ke škodě křivé obviněného umožnila ždárská justiční banda prolhanců, která nesplnila úkol vydat usnesení o jejím stíhání za křivý znalecký posudek, dostali to rozkazem od OOP v HB, kde se skutek stal a kde má trvalé bydliště pachatelka, ani nemluvě ...), má vyřízeno dovolání a bude se konat další hlavní líčení v jeho věci (předpokládám, že si někdo konečně všiml, že nelze dostat horší trest, než dostal v prvním kole odsouzení, kdy se odvolal ...a kdy nebylo zjevně vůbec započítáváno jako zlehčující okolnost další prodloužení řízení, což ví i ten nejhloupější advokát a kdejaký právní laik, .. soudci tohle zjevně netuší a nebudou za to ani potrestaní že se neřídili trestním řádem.... no vejplatu jistě dostávali a dostávají i nadále zcela valorizovanou o inflaci zatímco jejich oběti, jiné než pan bývalý předseda, ten má nahrabáno jistě dost, dnes můžou klidně bez pomoci arogantních úředníků pojít na ulici ... pokud to není někde za městem kdy je z té ulice vyžene další uniformované hovado, aby to lidi náhodou neviděli a netrápilo je to v jakém stavu je justice, a že by mohli snadno dopadnout stejně ...)
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:31
Pražská advokátka dle policie zpronevěřila přes sto milionů korun, komora chce změnit systém

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:32
Policie stíhá soudkyni z Plzně, ministr ji dočasně zprostil funkce

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:33
Městský soud v Praze proti Nejvyššímu soudu: Náhrada nemajetkové újmy za zásah do pověsti náleží i právnickým osobám

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:34
Ukradl 190 milionů :

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:34
Policejní databáze DNA stále nemá zákonná pravidla. Řešíme jiné věci, hájí se vnitro

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:35
Za zákrok proti školákovi při Babišově mítinku policisté trest nedostanou

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:35
Digitalizace justice stála podle kontrolorů už stovky milionů, soudy jsou ale dál plné papírů

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-07 15:36
Elektronizace justice pokročila jen minimálně, zjistil NKÚ. Chybí spisová služba

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-04 16:06
Najednou to jde, že ???

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.