"Milostivé léto"- je všude jinde standardem

A to pochopitelně celoročním. 

Novodobé otroctví, jež má na svědomí prakticky výhradně ODS, barvitě popisuje akademická malířka. 

Nikde jinde na světě není možné, aby se dluh z několika set korun vyšplhal na desítky, spíše stovky tisíc korun. 

To, co tady nazývají "milostivým létem" - a tváří se, jak velkoryse to vláda zařídila - je všude jinde samozřejmým, celoročním standardem. 

Pokud něco dlužíte - a dodejme, že to musí být uznatelné, nikoliv zjevně smyšlené nebo uměle vyrobené dluhy - tak to prostě zaplatíte + poplatek exekutorovi, ten je obvykle stále stejný - a hlavně - přijatelný. 

Nikdo se kvůli jedinému nedoplatku nemůže v žádné civilizované zemi dostat do letitých dluhů, ze kterých není úniku. 

Akademická malířka z níže uvedeného článku narazila i na další českou specialitu : Totiž že výkon této "spravedlnosti" byl svěřen z větší části naprostým lidským hovadům a zrůdám, přes které navíc byla zrušena jakákoliv kontrola a které si mohou řádit, jak je v podstatě libo. 

To není výkon spravedlnosti, to je obyčejný justiční terorismus. 

Vládou trpěný a podporovaný. 

A lidi jsou tak hloupí, že naletí na kdejaký blábol - viz typicky Benda - že "Dluhy se přece musí platit". Ano - dluhy ano, ne už statisícové provize a všimné exekutorům. To je ryze česká rarita. 

A i dluhy se musí platit tak, aby to dlužníka nezruinovalo a nezbavilo lidské důstojnosti. Co jiného než zbavení důstojnosti pak je vyhodit někoho z jeho domu na ulici pro pár stovek ?? 

Exekuce samozřejmě spadají do justice. O nich rozhodují soudci, stejně jako o odměnách exekutorů. 

Od soudců - a jejich lidské a kulturní úrovně - to všechno začíná. 

Není možné do funkce soudců jmenovat - a zejména pak v nich udržovat - evidentní lidská prasata, která se tam přišla psychopaticky vyřádit. 

A na závěr - Dvě zásadní poznámky

Ta první : Naše sdružení již před mnoha lety navrhovalo zcela zásadní změny, jež by výkon exekucí jednak zlidštily, jednak dostaly na běžnou civilizovanou úroveň. Připomeňme : Odměna exekutora nesmí přesáhnout 10% vymáhané částky. Byste viděli, kolik nesmyslných exekucí by jenom tímto opatřením okamžitě padlo. 

A dále : I u exekucí - stejně jako u všech trestných činů - musí existovat promlčecí lhůty. Např. 5 let subjektivní, 10 let objektivní. Po 10-ti letech od vzniku exekučního titulu už prostě žádnou exekuci nelze vymáhat, ani kdyby dotyčný zdědil Hollywood. Není možné dlužníka společensky zlikvidovat na zbytek života - a ještě to přenést na dědice... A zvláště pofiderní a nesmyslné dluhy ze strany státu - tedy obvykle soudů, zdravotních pojišťoven, apod. 

Ostatně : nezadlužený občan = svobodný občan, který platí daně, nevyhýbá se zaměstnání, ani podnikání - a stát na tom v konečném důsledku vydělá mnohem víc než když ho bude po zbytek života ždímat jako suchou houbu, ze které stejně nic nevykape. 

A ta druhá (poznámka): I kniha knih, tisíciletími ověřená - tedy Bible - hovoří o tom, že sedmým rokem se dluhy promíjejí... 

Tedy v podstatě i tady - objektivní promlčecí lhůta. 

To, co popisuje akademická malířka v níže uvedeném článku, je šlendrián nejhrubšího zrna. 

A vřele bych jí doporučoval - pokud jí exekutoři odnesli obrazy z celé výstavy - a ona neví, co se s nimi stalo - ať si to nechá zjistit. Případně si sežene znalce, který ty obrazy dodatečně docení - třeba na 100 tisíc každý. A bude následně po těch exekučních hovadech chtít vyúčtování. 

A pokud ho nedostane - tak trestní oznámení pro zpronevěru a zneužití pravomoci. 

Vím, stíhat je zprvu nebudou - ale s pomocí médií lze mnohé.

Co nešlo předtím... 

 

Nevěřila jsem, že se z exekucí dostanu. Bála jsem se každého zazvonění, říká akademická malířka - Novinky

 

 

 

______________________

______________________

 

 

 

 

________________________

 

 

 

 

 

_______________________

_______________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-27 18:23
Další odhalený podvodník.
Je zajímavé, že se na to vždy přijde, až když je dotyčný uklizen v trafice. J.K.


Policejní exprezident Tuhý čelí podezření, že opisoval v disertační práci - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

___________________

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-28 18:11
"Exekuce samozřejmě spadají do justice. O nich rozhodují soudci, stejně jako o odměnách exekutorů. "

To není tak úplně pravdou, protože exekuci, jsem během těžkého kovidu, s nemožností se jakkoliv bránit, a při péči o dítě v karanténě, zažil ze strany VZP bez soudu, bez justice, s razítkem pojišťovny, která si ji vymyslela a zrealizovala .. dodnes se neomluvila dodnes nevrátila ani korunu, natož aby při vratce zohlednil někdo brutální inflaci od té doby, a úroky z prodlení ... a taktéž zhoršení zdravotního stavu, nebo újmu způsobenou dětem, které měli z celé situace taktéž stres a nebo povinnost doplatit nemocenskou alespň existenční minimum apod ....... (viz můj příspěvek o ombudsmanovi a jeho křečkování vlastního platu za nic...tatkéž o této zrůdnosti ví ... a nehodla a nehodlá v té věci nijak zasáhnout ačkoliv ta částka jde hodně vysoko koli stát již dnes dluží ...)
To samé se poukoušeli zmetci od celníků v nezákonném sprváním řízení ... sice příbuzná podlehla jejich zjevnému vydírání (paní celnice z vysočiny vyloženě sprostě a uboze lhala a vyloženě vydírala, když zhrozená příbuzná ten nepodepsaný beze jména cát papíru ze schránky četla, zavolala na bze jména uvedené telefonní číslo, a tam jí ta odporná prohlaná baba tvrdila, že jestli nezaplatí pokutu, tak mě jako údajného dlužníka pokuty, o které tvrdila že ví za co byla, že má údajně před sebou celý spis, tudíž věděla, že se nejedná o pokutu v souvislosti s porušením pravidel silničního provozu, můžou pdajně policisté při silniční kontrole a zjištění nedoplatku prý zakázat jízdu nebo zabavit vůz ... což věděla moc dobře, že to nebyla pravda ... a taktéž na tom cáru papíru je výhržka exekucí, da'novou tedy bez soudu, vycucanou státním úředníkem s prstu, tohoto trestného činu se dopustila naprosto vědomně za účelem vymožení neexistujícícho dluhu )

Existují tedy již dávno exekuce, kde není žádný soud, není žádný dluh, ten si vymýšlí banda arogantních úředníků ve státním nebo polostátním ...zovou to daňová exekuce ...
Jestliže si tu banda úředníků provádí exekuce bez exekutorů bez soudu a možnosti se bránit je třeba aby jsme si my občané zavedli občanské exekuce, nechce se ti státe platit za nezákoné trestní stíhání a škody a podobně, ok, zabavíme těm fízlům soudcům a státním zástupcům jejich autíčka obsadíme jejich domečky vezmeme si počítače na soudě a jiné vybavení i na fízlárně .. dokud nezaplatí .. a pokud nezaplatí tak to dáme do dražby .. nelíbí .. no tak mají platit dle zákona co občanovi náleží a trestat ty kdož takové dluhy státu vůči občanům vytvářejí ... klidině to můžeme nazvat stejně . .tedy daňovou exekucí chcete-li daňový přeplatek ... jakýpak občane ukradli jsme ti tvoje a ty se za svoje zbytné suď o to málo poničené co ti právem náleží škodnej na tom budeš tak jako tak ...

LS
_______________
Celý systém je postavený tak, aby si na státu stejně nikdo nic nikdy nevzal. Ty soudy jsou jenom vějičkou pro Evropu, jako že tady je právní stát - ve skutečnosti se Vám vysmějou do ksichtu a za drzost je žalovat vyrobí několik exekucí z tzv. "nákladů".
)Dokud si to necháme líbit...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-11-28 20:50
Je to blázen, hoďte na něj síť...

novinky.cz/.../...

Nechápu lidi, co mohou naletět takovému - s prominutím - paku.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.