Psychopatka soudní, obecná...

Máte na soudě psychopatku, něco s tím dělejte... (Asi ne jen tuhle - Denemarkovou - ale tahle obzvláště stojí za to. REsp. - to se běžně nevidí... )

 

 

_____________

 

 

Žaloby na stát - a znamenaná Denemarková (k213.cz)

 

 

 

 

________________________

________________________

 

 

 

 

______________________________

______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:09
Nemám teď čas sledovat závěrečné boje presidentských kandidátů, jsa plně vytížen prací pro naše sdružení - ale ve vlaku jsem dostal noviny, tam byli i fanoušci jednotlivých kandidátů.
Opravdu symbolické. Vyhlášená štětka a čůza Hanychová podporuje Babiše - no, co byste taky od ní mohli čekat, že ?
Ale co mě zarazilo - Martin Dejdar podporuje Pavla ??
Hlavní hrdina Zdvivočelé země - nějak přešaltoval ?? Nebo už zapomněl ??
Natočí seriál politického vězně - o utrpení 50. let - a pak požene na Hrad komunistického rozvědčíka, který to všechno spoluorganizoval ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:13
Pro Danuši je flanel moc hrubý a škrábe ji ?? Jestli vona není ta princezna na hrášku...

To s Pavlem souhlasím, že flanelová košile je ideální košile na oddych a dovolenou, ve které se člověk cítí bezpečně a pohodlně.

novinky.cz/.../...

Nyní se k flanelové košili vyjádřila tím, že tento materiál měla na sobě naposledy v 80. letech. „Tehdy mě kousala. Úplně nevím, jestli to budu rehabilitovat,“ poznamenala.

Nafoukaná hloupá kráva. Krom toho, navíc ještě - princeznička z porcelánu...
Tu na Hrad ??? Bože, bože...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:30
Zážitek z vlaku (poloprázdného).

Sedím sám v kupé. Před Brnem jsem stihnul ještě na záchod, vracejíc se, všimnul jsem si, že přede mnou, i za mnou jsou kupé zcela prázdná. Mělo se ukázat, že to bude dosti důležitá informace...

V Brně se rozjede vlak - a do kupé mi vleze mladá, pohledná holka. Okamžitě mi to bylo divný - právě proto, že jsem věděl, že před i za jsou prázdná kupé.
Kterápak holka asi tak vleze do kupé k chlapovi, když má všude vedle volno úplně ?

Že bych si se svými šedinami myslel, že jsem takový zázrak, že mladé holky padají do mdlob a rvou se o místo u mě v kupé, tak z toho jsem dávno vyrostl.

Zato jsem získal zkušenosti od soudů - a ty se teď hodily. Jak říkám, už tím, že mi vlezla iniciativně do kupé - mi byla na výsost podezřelá.

Hned za ní přiběhl průvodčí. Dost možná ji honil už dřív.
Dělala, že neumí česky, nevím, možná to byla opravdu cizinka. Ale pěkně vyčůraná.

Ptal se jí tedy, jestli mluví anglicky, ona že jo.
Tak chtěl, ať mu ukáže lístek.
Prohrabávala svůj baťůžek, pak prohlásila, že lístek ztratila.
Mladý sympaťák nehnul brvou, asi je na takové slečny zvyklý - povídá, že v tom případě si musí koupit nový.
Madam - stejně jako předtím s baťohem - vytáhla portmonku, chvíli se v ní hrabala - viděl jsem, že tam měla padesátikorunu a nějaké drobné, možná dohromady tak stovku (v drobných) - a lístek stál 140. Ten nejlevnější.
Když se pohrabala v portmonce, nakonec prohlásila, že ztratila peněženku.
Hocha to opět nevyvedlo z míry - s klidem, a perfektní angličtinou, jí povídá : Děláte si legraci ? Nemáte lístek, současně jste ztratila peněženku, tomu jako mám věřit ??
A zabouchl dveře a někam odběhl.
Nevím, jestli chtěl vlak v příští stanici - což ovšem byla až Břeclav - zastavit a madam vyhodit, asi nejspíš.
NO - a hned mi mělo dojít, v čem že spočívalo mé osobnostní kouzlo, resp. co bylo důvodem, že madam přistoupila právě ke mně.
Prý jestli bych jí ten lístek nezaplatil.
Protože - právě díky zkušenostem od soudů - jsem dobře viděl, že je křivá jak turecká šavle a lže od té chvíle, co vstoupila do vagonu - tak jsem jí s klidem řekl, že ode mě nedostane ani halíř.
Chvilku lapala po dechu, asi od pánů není na tak jasná sdělení zvyklá - a když jí to konečně došlo, sbalila baťoh - a vypadla z kupé. Asi šla hledat nějakého dalšího pána, který - na rozdíl ode mě - bude naivní jak malé telátko a nechá se opít rohlíkem a hezkou tvářičkou.
V duchu jsem byl rád, že jsem se ze záchodu vrátil včas, protože v kupé jsem nechal všechny věci - a kdyby byla přistoupila jen o chvíli dřív, dost možná by si je stačila prohlídnout i zevnitř...

Chvíli poté, co vypadla - přišel ještě jeden z vlakového personálu, a ptal se, jestli nevím, kde je.
Řekl jsem mu, že to nemohu sloužit - ale že šla tím a tím směrem. Ostatně, v chodbičce vlaku jsou jen dva. Tam - a tam...

Tak si říkám, co to asi bylo za číslo - že jí stojí za to jezdit vlakem bez jízdenky (nebyla zas tak drahá...) a hrát tohle divadlo. Nebo co ještě měla za lubem - těžko říct...

Jo, ve vlaku se člověk nenudí... :oops:
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:40
To jsou ti naši roboti s výrobním číslem, ti se zásadně netrestají za nic a nikdy ...

"Podle vyšetřovatelů ji odvedli do prázdné cely, kde ji opakovaně a dlouhodobě poutali k mříži, a to ve značně omezující pozici. Když se žena v této pozici pomočila, musela po sobě uklidit, tvrdí obžaloba.

Loni v červnu senát v čele se soudkyní Kateřinou Kerbrovou všechny obžalované osvobodil a nyní rozhodl stejně."

www.novinky.cz/…713

Paní soudkyně si zalouží stejné zacházení, tedy přivázat ji nechat pomočit a poté ji donnutit to po sobě uklidit, když to není tedy trestné. Týrání svěřené osoby také tato znalkyně práva v taláru nezná ... franta vod pásu sice tohle znát musí a za takové jednání by šel rovnou do vazby a pak pár let seděl natvrdo, ale halt franta není právník ani advokát natož soudce a nebere ze státního 150 tisíc měsíčně ....

Jen by mne zajímala jména těch vyšetřovatelů, kteří tohle dostali k soudu a řádně vyšetřovali .... myslím, že by z nich měla být úderná skupina zametených oznámení a měli by se konečně rozhodnout jestli budou dál sloužit takovému póvlu v justici a nechají za takové pohrdání právem a zneužití pravomocí dál takovou soudkyni soudit ..... (jsou prostě věci, kde výmluva o údajném právním názoru jest více než směšnou, protože někoho za mřížema z pozice moci uvazovat a nechávat pomočit jaksi dovolené dle platného trestního zákona není, a to ani jedinkrát, natož opakovaně ....i kdyby jim vězenkyně předtím zabila příbuzné a oni se vztekle jako dozorci chtěli pomstít .... jak vidno opět psychotesty nebránily duševním mrzákům hrát si na dozorce ... skutečně jsou obory, které prostě nemůže dělat kde kdo komu se nechce dělat poctivou pořádnou práci a v soukromém sektoru by s ním vyběhl každý zaměstnavatel ein zwei)

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:50
Je neuvěřitelné co agentovi neagentovi u soudu projde a za jaké drobnosti
našince odsoudí. Už by bylo na čase zveřejnit ceník rozsudků... a zametení...
Komerční činnost dorazila i do soudnictví. Ku.
___________________

Šott by Vás poučil, že ne každé nemravné jednání je už i trestným činem...

Něco mi to připomíná...

Svého času byl na OS P - 2 jistý předseda, a ten si usmyslel, že - aby měl klid - zakáže veřejnosti přístup na soud. Nekecám, tak to vážně bylo. Sám jsem tomu taky nemohl uvěřit.
Že prý pustí jenom ty, co mají předvolání k jednání, a jinak - nic.
No, protože justičák je hlava vypatlaná, tak mu samozřejmě nedošlo, že je to zákaz zcela nezákonný - a když jsem šel klidně dál po schodech nahoru, tak se na mě vrhnul zezadu a začal mě škrtit.
Za to, že jsem šel po schodech nahoru...
Podal jsem na něho trestní oznámení - výtržnictví jako vyšité, zbytek ať si vyřídí s předsedou soudu, že mu dává nezákonné rozkazy - a tenhle blb je automaticky uposlechne.
No, nepřál bych vám vidět ty tisíce výmluv, co policajti předvedli, aby justičáka nemuseli stíhat.
Dobrý bylo i ministerstvo : To se nedokázalo shodnout ani na tom, jestli tam ten zákaz byl nebo nebyl, kdo ho vydal a jak to vyřešili. Jediný, co bylo zcela zřejmý - že na druhý den přestal zákaz z ničehož nic platit.

Policajti popsali (a poslali mi) tuny papíru o tom, že prý trestní stíhání je až tou poslední možností (zapřít to samozřejmě nešlo, vykroutit se - dost blbě), že jsou i mírnější prostředky - tak jsem odpověděl, že by mě teda zajímalo, proč ty "mírnější prostředky" nepoužívají nikdy u mě, proč jakákoliv prkotina, pokud se týká mě, naopak trestním stíháním začíná - aby se pak obvykle ukázalo, že to stíhání nikdo neustojí a že to bude maximálně přestupek...

No - a to celé bylo asi rok před tím, než nás masově napadla justiční stráž na Míčánkách - a já byl kvůli tomu rok ve vězení - za to, že jsem STRČIL do justičního paka, které předtím odstrkovalo mě (kdybych ho byl býval škrtil, jako ten idiot na Praze 2 mě, tak mě asi zastřelili na místě).

Tak to je ta "rovnost zákona..."

Jediné, čeho jsem dosáhl - bylo to, že to konkrétní pako jsem už pak nikde na žádným soudě neviděl. Nevím, co s ním provedli...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:55
Rovnost se nesmí přehánět

Desítky obžalovaných. Soud v Brně rozplétá prorůstání byznysu, podsvětí a policie

www.novinky.cz/…693

Opět jsem nepochopil, proč je tato běžná a zažitá praxe, jak to oni nazvou pokud vědomně porušuje justiční zaměstnanec zákon, před soudem a v médiích? V tom bude asi nějaká losovačka, sem tam se vylosuje kauza korupce a zločinného spolčení v justici, a ta se předhodí veřejnosti a nezamete hned na začátku, při podání odůvodněného a důkazním materiálem podpořeného trestního oznámení, pod koberec .....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 22:57
Omluvu neposlal, pro presidenta to neplatí...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-11 23:01
Lidl má v akci flanelový prostěradlo....

Nepošleme ho DAnuši ?? Aby se jí líp spalo ???
Když od 80. let to nezažila...

lidl.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-12 09:20
Všimněte si, na koho platí feministická propaganda : Na ty samé hlupáky, co volí Zemana s Babišem...
Prostě - jistý typ tupých, nesamostatných lidí, kteří vychází z toho, že je potřeba, aby se o ně někdo postaral.
O samostatnost, natož o svobodu, nemají zájem. K ničemu jim není a neumí ji využít...
Jim by v podstatě vyhovoval život v koncentráku - kdyby je tam nemlátili, strava byla jako v hotelu a občas by dostali delší opušťák. A to je všechno, co k životu potřebují...
Ostatnímu nerozumí a bojí se toho.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-12 15:09
Bývalý nejvyšší státní zástupce Zeman: V kauze Čapí hnízdo justice zafungovala, jak má

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-12 15:44
Alenka z FÚ :

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-13 11:34
Nasilnici si stezuji, ze si z nich lide berou priklad
"Podle policie vývoj kopíruje negativní změny v současné společnosti, která je orientovaná na materiální hodnoty a má tendenci k silovému řešení problémů."

www.novinky.cz/…923


Co dodat? Vydíral fízl že jestli se lživě nepřiznám tak bude zle, vydíral .. a nic .. dostal další frčku zvýšnej plat a šéfíkové výsluhu ....
Vydíral psychopat Láznička, že jestli se nepodvolím jeho zločinu neoprávněného nakládání s lidskou DNA tak mě klidně nemocného namísto okamžitého propuštění jak to nařizuje trestní řád zmlátí ... i když věděl že vedle mě sedí šokovaný obhájce... vydíral ... dostal frčku a hraje si na policistu dál ....
Skákal kdejakej fízl na rodiče s malejma dětma za to že neměli stavařskou pomůcku nefukční kvality na liduprázdné ulici bez výstupního ventilu aby se lépe dusili a množili se jim plísně houby a bakterie v plicích? Skákal ... byl agresivní nepříčetnej a na dotaz proč nedodržuje zákon a ústavu odpovídal, že není ústavní právník a že si může zmlácená osoba později stěžovat, že to jeho kamrádi a nadřízení spláchnou do ....
A to usmrcení bezpečně svázaného na zemi ležícího jak na něm sedělo něco obtloustlých fízlů ...no .... koncentracionslager náš vzor že fízlové ...
Až se panstvo fízlové omluvíte, uhradíte škody, odsedíte si dobrovolně svoje zločiny, tak potom se můžeme bavit .... po dobrým to s váma a všema zmetkama z justice zkrátka nepůjde ... to jste národu prokázali už mnohokrát ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-13 18:31
Někteří lidé stále čekají na voličské průkazy. Už dny přitom mohou ležet na poště

zpravy.aktualne.cz/.../...

Doručování zahraničních zásilek Českou poštou

dfens-cz.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-13 18:40
Nechápete naši práci, lustrovat je normální, tvrdí obžalovaní expolicisté

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-13 18:51
Příliš inzeroval, kolik kde vybral ...

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.