Pablo : Nechystám změny...

To jsme si, bohužel, všimli. Done Pablo. 

Mafiáni zůstanou mafiány, a to na svých předchozích místech,  nevzdělanci zůstanou nevzdělanci - a budou dál diletantsky rozhodovat o osudech ostatních, aniž by k tomu měli vůbec nějaké předpoklady. 

Těší nás Vaše upřímnost, Done Pablo. Samozřejmě je nám to dávno jasné i bez ní. 

Ale : Neslibovali jste náhodou před volbami pravý opak ??  Tedy - že přijdou změny ??? Že Vaše vláda - je vládou změny

Když už si to sami prokazujete - proč se také veřejně nepřiznáte ?? Ano, jsme podvodníci, otevřeně to přiznáváme, slibovali jsme vám něco, co jsme nejen nemohli, ale od počátku ani nechtěli splnit - pokud někdo byl takový jeliman, že nám věřil, tak už to, prosím, příště nedělejte. 

O nic jiného než o naše fleky nám nešlo, nic měnit samozřejmě nebudeme a ani nechceme, protože jak to je, nám docela vyhovuje, nezaslouženě bohatnem z nakradeného jako nikdy předtím - a vlastně bychom za to všechno měli Babišovi poděkovat. 

Protože kdyby on nebyl takové odstrašující hovado, tak nás by nikdy nikdo nevolil. 

Tak nám to promiňte, že jsme chtěli jen krást a dobře se mít a o ostatní se nestarat - vždyť většina ani z vás není lepší. 

A že nejste zrovna ve vládě ?? No - třeba ještě budete, vždyť právě na našich příkladech můžete dobře vidět, že tam může skončit každý, i sebevětší, trouba. 

Hlupácké a nevzdělané soudkyně zůstanou i nadále na svých místech a budou brát stovky tisíc za nic, dál se budou lidem vysmívat do očí, protože jim za to nic nehrozí - a oč špatnější, o to usilovněji budou chránit nás, kdo jsme jim to všechno umožnili. 

Až se vzmůžete na to nás z těch soudů vyházet, tak to je pak jiná - ale zatím na to nemáte ani omylem, tak nám vlezte na záda - a trhněte si nohou. 

A my si jdem zatím vybrat další novou vilku na Maledivách nebo v Karibiku či v Miami. Z těch jenom na exekucích nakradených miliard to bude vilek ještě několik. Tak ať nám ji neprodaj ´!!! 

A vy se tu zatím mějte, jak chcete.  

Váš 

Don Pablo. 

___________________

 

 

 

 

 

____________

 

 

Vláda radikální změny nechystá, ujišťoval Blažek zástupce justice

 

 

Ano, opravdu nás velice těší, že nic měnit nebudete. 

Ještě nám dlužíte - krom svých platů, jež berete tím pádem za nic - vysvětlení, proč jste vlastně ministrem a proč jste členem strany, která před volbami slibovala změnu (a na základě toho ji voliči zvolili). 

 

 MSp : Fatální neznalosti + arogance soudkyň - musí mít vliv na plat (k213.cz)

 

________________________

________________________

 

 

 

 

________________________

________________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 17:06
plzeňská soudkyně :

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 17:36
V Paraguayi je dobře...

Je ale obtížné najít někoho, kdo má dostatečné prostředky.
„Pátrají všemi možnými prostředky. Je ale obtížné najít někoho, kdo má dostatečné prostředky. Navíc v zemi, se kterou nemá Česká republika uzavřenou smlouvu a spolupráci,“ řekl nedávno soudce Krajského soudu v Ostravě Miroslav Mucha, který Wolfa poslal do vězení.


Deset let na útěku. Odsouzený exposlanec Wolf se skrývá v Paraguayi

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 17:37
Jak to bylo pohádko?
Zabloudilo kuřátko.
Ty můj kvítku medový,
to se nikdo, nikdy nedoví.
J.K.

Mynářův případ vzali policistovi, kterého kancléř chtěl ve vedení policie - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
________________

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 17:37
Prý nedbalost...

Soud projedná případ strážníka z Březnice obžalovaného z usmrcení z nedbalosti | PŘÍBRAM.cz | www.pribram.cz
_______________

www.pribram.cz/.../25849
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 19:40
Unesl děti do Íránu. Ten je nevydá...

mylifein.eu/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 19:41
Expřítelkyně tak trochu lhala ... :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 19:46
„Státní zástupkyně mně neustále podsouvala, že žiji dvojí život, a odsuzovala mne za to, že jsem si našel jinou ženu. Nikde jsem se přitom nedočetl, že by rozchod dvou lidí byl nezákonný,“ posteskl si muž.

To je přesně ono.

Jedna baba vedle druhé - a vylívají si své letité mindráky na chlapech.

novinky.cz/.../...
________________

Přitom naše sdružení už dávno upozorňovalo na zákaz diskriminace podle pohlaví - tedy že je zcela vyloučeno, aby muže soudily a odsuzovaly tzv. babské senáty, kdy zatykač vydá státní zástupkyně, do vazby ho vezme soudkyně - a aby toho nebylo málo, tak přijde k odvolacímu soudu, před tři zhrzené staré báby.

Ergo : Ve vazbě si poseděl rok - nikoliv za neexistující domácí násilí, ale za rozchod s družkou. Což státní zástupkyně neuměla snést...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-25 17:50
a kde je znakyně, která vypracuje na zakázku fízlačky na obviněného psychiatrický posudek jako jedinný důkaz proti němu? Kdy je samozřejmě prvně sděleno bez důkazů a bez odůvodnění obvinění, poté okamžitě ještě předmožnotí podat proti tomu stížnost souběžně vydáno usnesení o přibrání oné znalkyně, kdy se poté může samozřejmě státní zástupkyně odvolávat na to, že dokud nebude vypracován onen posudek, tak se nemůže kvalifikovaně rozhodnout jestli stíhání zastaví nebo nechá běžet ..... nejlépe taková "znalkyně" jako byla deviantní Herrová, která klidně před soudem tvrdila, že pokud je někdo policií obviněn, že něco udělal opakovaně, tak prý není potřeba ani znalce, že je jesné, že jde o duševní poruchu .....



A pokud jde o ten závěr článku o postěžování si na bývalou no ... lidé melou nejrůznější hovadiny, není ale normální ani nepotrestatelné, pokud za mnou někdo přijde a já někomu na základě jeho keců zničím život ... za to opravdu nemůže ten, kdo mě ty hovadiny nabulíkoval ... když k tomu přičtu ony sebestředné kecy fízlů, prokurátorů a soudců, kteří se vždy vysmívají argumentaci obviněných či obhájce i předloženým nezvratným důkazům, jakože oni vědí všechno vždy nejlíp, páč jsou na to študovaný a královsky placený a mají ty skvělý bezchybný výsledky s dlouholetou praxí....

No nevím jestli by jsme jako lidstvo přežili, kdyby jsme se takto sebestředně a královsky placení k tomu chovaly a i v ostatních oborech takto matlákovsky jednali a na co sáhli, zvorali a vydávali to za bezvadné dílo, bez možnosti nápravy a osobní odpovědnosti... Paní, já silnice stavím už 20 let, tady prostě žádnej problém není že to vede skrzeva váš obejvák a né 30 metrů vedle nerozumíte tomu a nemáte silničářské vzdělání a těm plánům také nerozumíte páč jde o to jak si je já zkušenej s razítkem silničář vykládám a nějakej takovej nevzdělanej nezkušenej baráčník mě do toho nebude kecat ...a ta díra tady do kanálu v tý silnici je taky v pořádku, norma, paní co vás nemá, já stavím jen přece silnice, to si vyřiďte ve stížnosti u kanalizací, jejich normama se my silničáři přece nemusíme řídit...a hlavně paninko, to je přece jenom váš názor, že to má podle plánu bejt jinak než jsme to tady zmatlali ... si to dejte přepracovat k jiný firmě za svoje .... do 8mi dnů .... nebo do 15ti ..... pak už nato teda nešahejte a nebrblejte nebo bude zle ...tady Franta vám může pak i nabančit a zavřít vás do uzamčený zamřížovaný cely, pokud budete po tomhle termínu brblat nebo ohrožovat při průjezdu vašim obývákem auta, páč to bude po termínnu směroplatný siničářský rozhodnutí ....a je jedno jestli za rok nebo 20 let řekne nějaká 3tí nebo 4tá firma, že jsme to zvrtaly a je třeba to předělat ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-25 17:40
Obří provize za lithium :

neovlivni.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-26 13:59
Ústavní soud - že by byl až k tomu, aby napravoval zjevně nespravedlivé rozsudky ??

Formálně v pořádku - ve skutečnosti paskvil.
To vidím a slyším čím dál častěji. Nikdo nepochybil, všechno je ale v nejvyšším bordelu. Jak je to možné ?

A - je to vůbec formálně v pořádku ?? Copak lze použít dobovou vyhlášku někdy z r. 1988 o výši odškodného dnes, kdy se všechny ceny změnily o minimálně 5000 % ??
To nikoho nenapadlo předtím, že je to nesmysl ?? A jestliže je "formálně v pořádku", tak jsou asi totálně špatně ty formality...
Copak dneska by někdo přijal platbu za dům v ceně roku 1988 ???
Tak proč za zranění s doživotními následky ??

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...

Autor, jak to popisuje, tak působí dojmem, že jeho jedinou činností - je pochlebování Ústavnímu soudu, namísto aby se zamyslel nad stavem justice jako takové.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-26 14:17
Spor o dítě s cizincem z internetu skončil ve Štrasburku, nepovolit střídavou péči bylo podle soudu správné

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-26 19:31
Soudkyně nepřiznala vinu :

plzenska.drbna.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.