Thermobrothers + 1 sister = Pacem in Terris 2

Proti Alianci pro rodinu vystoupili Thermobrothers  a jedna Thermosestra - Viktorie Kopecká. 

A zrovna, když se má - zase, po kolikáté už - schvalovat v Parlamentu Istanbulská smlouva. Několikrát neprošla, proto její zastánci přispěchali s prosbou o pomoc k těžšímu dělostřelectvu, jež má rozmetat obraz křesťanské víry jako dodržování staletých tradic, a především v rodině, a především v manželství. 

Tyto tradice říkají především, že k vytvoření normální a zdravé rodiny je potřeba : 

a) Zdravá žena a zdravý muž

b) Jejich vzájemné úcty a denní spolupráce, přičemž 

c) Každý z nich má své nezaměnitelné místo, zejména při výchově dětí,  dané jak fyzickým uspořádáním, tak staletími osvědčenou tradicí, kterou neradno ani bourat, ani revidovat. 

Všichni současně vidí, jaká tragedie to je, pokud rodina selže a děti vyrůstají mimo ni, případně je rodina natolik rozvrácena, že neplní svoje základní funkce a nikdo se v ní necítí bezpečně. 

Napadat tradiční rodinu může jen někdo s nečistými úmysly, a rozhodně ne křesťan. Kdo to dělá, už tím se z křesťanské věrouky jednoznačně vyřazuje. 

S Aliancí pro rodinu jsme nikdy nespolupracovali, ani jsme nevěděli, že má někde zastání ve státních strukturách. Bohužel, to taky nijak vidět nebylo. Natož cítit. 

Přesto : Pokud je Aliance pro rodinu proti manželství pro všechny, proti ratifikaci Istanbulské úmluvy a pro zachování tradičních rodinných hodnot - pak je naším přirozeným spojencem, ať chce nebo ne, a my jejím. 

Současně je třeba jasně říci - viz výše - že kdo má názory opačné (tedy ve prospěch LGBT communities a Istanbulské úmluvy), křesťanem není, i kdyby se za něj veřejně prohlašoval. Je to naopak multi kulti rozvraceč starých, tradičních hodnot a tradiční společnosti, a ta se o křesťanství jednoznačně opírala, i když to třeba hlasitě nevyhlašovala. 

Komunisté si za účelem rozvrácení křesťanství u nás vytvořili svou pátou kolonu uvnitř katolické církve, Pacem in Terris, církve evangelické pak byly tradičně tak prošpikovány jejich agenty, že dodnes nemají ani potuchy o tom, co to je svobodné působení bez státní kontroly a dodnes se nevzmohly na nic jiného než na produkci servilních poskoků režimu coby svých farářů, kteří se od nastrčených agentů liší jen oficiálním příslušenstvím víry a v podstatě slouží jako bachaři ve svých sborech, kde mají hlavní úkol : Hlídat svěřené ovečky, aby ani náhodou nevybočily z oficiálně dané cesty. 

Zatímco faráři z Pacem in Terris se mohli - dodatečně - vymluvit alespoň na tlak režimu, a strach, že by přišli o práci, tedy státní souhlas,  kdyby se začali vzpouzet - nevím, na co se vymluví současní Thermobrothers + jejich sestra, Martina Viktorie Kopecká, kterou si režim zjevně pro tuto roli dlouhodobě připravoval, aby ji v pravý čas použil. Viz její televizní taneční, přes nic jiného známa není, natož jako nějaká důležitá či významná křesťanská myslitelka. 

Podle zásady "Co bůh přidal na tvářičce, ubral na rozumu" ji všude nastrčili, hlavně do televize, aby ji stádo ovcí začalo obdivovat a hlavně si ji pamatovat - a to právě za tímhle účelem, který teď předvedla. 

Do toho zapadá i nedávná skutečnost, kdy hlavní evangelická církev - ČCE - vyhlásila žehnání párům stejného pohlaví, což pro mě osobně bylo poslední kapkou, kdy jsem z této církve okamžitě vystoupil - s tím, že to není žádná křesťanská církev, ale obyčejná populistická, navíc nastrčená sekta, s křesťanskou folklorikou, a bohužel i hodně cennou tradicí - již sama odvrhla a zpronevěřila se jí. 

Proto - závěrem : Alianci pro rodinu, pokud bychom chtěli něco vytknout, tak leda to, že je málo důrazná a málo je vidět. Ve státních orgánech, pokud tam je, tak ať taky něco dělá - protože v opačném případě jen poskytuje laciný štít multi - kulti idiotům, kteří se snaží o likvidaci rodiny a rodinných vazeb, hlavně proto, že sami žádné nikdy nepoznali. A tak je nepřejí ani ostatním. 

Alianci pro rodinu, pokud bude stát na svých ideových platformách jako dosud, považujeme za svého přirozeného spojence a my sami jím pro ně také jsme. Mimochodem, lepšího nenajdou. Nikdo jiný neumí a nebojí se tak otevřeně popisovat a rozebírat současnou skutečnost jako právě naše sdružení - na to prostě máme patent. Už dlouholetý. 

Martinu Viktorii Kopeckou, její Thermobrothers a všechny, kdo se staví na jejich stranu, považujeme za Pacem in Terris II, na rozdíl od předchozích kolaborantů, tihle jsou zcela dobrovolní, z křesťanského společenství se vyloučili sami, nepatří k němu - a ČCE přestala být okamžikem žehnání jednopohlavním párům křesťanskou církví a otevřeně vystoupila jako úchylná, defektní sekta, která nejen že neuměla navázat na své předchozí, staleté a přebohaté tradice, ale která se stala servilním poskokem a vždy kývajícím služebníčkem multi-kulti režimu, ostatně stejně, jako všech režimů předchozích. Její místo na okraji společnosti je tak zcela zasloužené, oprávněné a jinam prostě nepatří. 

A veřejnost - si může vybrat. 

Pokud chce zastávat multi-kulti názory, tak mám za to, že na to nepotřebuje ani Thermobrothers, ani taneční vílu s pomalým rozumem - a že jí pak stačí se přidat k Pirátům nebo jakémukoliv modernistickému, levicovému hnutí, rozvracejícímu jak rodinu, tak tradiční hodnoty - hnutí, po němž zůstane jen pachuť rozvratu, zmaru -  a pekelné síry. 

____________________

____________________

 Ukončete spolupráci s Aliancí pro rodinu, píší členové církví vládě - iDNES.cz

Známé osobnosti vyzvaly k odstřižení Aliance pro rodinu od státu: Ta mluví o svazácích a Miladě Horákové | FORUM 24

___________________________

___________________________

 

Mimochodem, v návaznosti na předchozí článek, 

Pávek by měl oznámit konec komedie (k213.cz),

i zde se potvrzuje teorie o tom, že to tu někdo - neznámý - ze zákulisí řídí, vybírá si k tomu směšné, snadno ovladatelné, figurky, obvykle podprůměrných lidí, kteří se nikdy nevzpouzí, obvykle žádné názory nemají, ani si je neumí vytvořit, natož obhájit, a  které pak následně pověřuje úkoly a posty pro ně zcela nepřiměřenými, na které by se za normálních, běžných okolností, tedy podle výsledků své práce, nikdy nemohli dostat. 

A že si tyto lidi vybírá už od školy, poddajné, podprůměrné nicky, jež budou muset být za své posty zatraceně vděčné - a ty pak bez rozmyslu cpe dopředu za každou cenu. A to až na nejvyšší místa - viz naposledy Pávek sám, a jeho nominanti na ústavní soudce, především pak Křesťanová. 

 

______________________________

______________________________

Vystoupení Kopecké a Thermobrothers nebylo opravdu náhodné - ale přesně načasované. Dnes (29.6.) má parlament hlasovat o legalizaci "manželství pro všechny" - tedy i pro stůl se židlí. Napříště už mají být manželé. 

Rozeslal jsem v této souvislosti mail - jakožto řádný občan - na své poslance, a to jsou poslanci za Středočeský kraj. Můžete se podívat na stránky Sněmovny, kolik jich je. 26. Slovy : dvacet šest. Všichni dostali tento mail : 

 

Vážení poslanci, 

 
za Středočeský kraj, 
 
jako občan Středočeského kraje se na Vás obracím ohledně očekávaného hlasování ohledně "manželství pro všechny", abyste hlasovali proti - a nenapadali tak staleté křesťanské tradice této země, to, co se po tisíciletí osvědčilo - a současně prokázalo, že jakákoliv odchylka od tohoto úzu se krutě vymstí a tvrdě trestá. Na Celé společnosti. 
 
S pozdravem 
 
Ing. Jiří Fiala 
předseda o.s. K 213
_______________
 
Odpověděl jediný. Je poctivé to zveřejnit. 
 
_______
 

Děkuji za zaslání Jiří a mohu Vás tímto ubezpečit, že hnutí SPD od svého založeni podporuje pouze tradiční přirozenou rodinu a všechny návrhy zákonů, které budou směřovány proti tradiční přirozené rodině, budeme tvrdě odmítat. Takže návrh zákona, který legalizuje manželství stejnopohlavních párů odmítneme. Naopak budeme podporovat ústavní ochranu manželství mezi mužem a ženou.

 

Hezký zbytek dne.

 

Radek Rozvoral

Poslanec PS PČR

Místopředseda poslaneckého klubu SPD

 
 
________________
________________
 
Do večera ještě jeden : 
 
 
Vážený pane Fialo,
dovoluji si tvrdit, že nenapadáme žádné tradice. Jsme i podle ústavy sekulární stát, který respektuje všechna naboženství.
Jsem pro manželství pro všechny a mám radost, že dnes prošlo do druhého čtení.
Myslím, že to nikomu neublíží a mnoha lidem to pomůže.

S pozdravem
 
Martin Exner
poslanec PSP ČR za hnutí STAN
místopředseda výboru pro bezpečnost
 
E-maileThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.facebook.com/martin.exner.stan
www.stan.cz  
 
Poslanecká sněmovna České republiky
Sněmovní 4
118 26  Praha 1 - Malá Strana
 
 
 
__________________
__________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-28 13:06
Ahoj Jiří, četl jsem tvůj článek:


www.k213.cz/.../3854-pavlova-druha-nominantka-desi

velmi zajímavá je tvá úvaha kde se takovéto "kádry" berou a kdo je
vlastně vybírá..

Teď jsem hledal tu "mou" předsedkyni, co mi v rozporu se zákonem zrušila
věcné břemeno.

V životopisu viz příloha, nic zajímavého.

Co jsem hledal možného známého "otce", tak jsem našel tohoto, ale to dle
data ukončení studia vypadá spíš, pokud nejde o shodu jmen, na staršího

bratra : viz: www.prf.cuni.cz/…272

Co jsem si procházel minulá a současná řízení "mé" soudkyně, tak z první
100 řízení z roku 2021, co jsem zatím kontroloval, tak jen několik
odvolání, žádný úspěch v odvolání u KS, tj. dělá pouze platební
rozkazy.. nebo z 99%, což je práce pro sekretářku/robota, prostě se do
platebního rozkazu pouze vypíšou data. Pak se člověk nemůže divit, že
neumí rozhodnout v normální věci..

Tedy je opravdu pravděpodobné, že takovéto lidi si někdo vybírá již na
škole a už tam jim připravuje cestičku na vysoké pozice v justici,
otázkou samozřejmě je, co a kdo tím sleduje, v každém případě to pro
obyčejného člověka a pro spravedlnost obecně nebude nic dobrého :(

F

www.k213.cz/.../3854-pavlova-druha-nominantka-desi


k213.cz/.../...
__________________

To není nic dobrého nejen pro justici, ale pro stát obecně. A nejsou to jenom soudci. Se podívej na Pávka - co za ním je ?? Prázdná schránka - a v ní nic.
Aby mohl vyhrát volby, tak vytvořili pohádku (policajti tomu říkají "legenda") - o hrdinovi z NATO - a tomu podřídili celou volební kampaň, i jeho poinaugurační aktivování - kdy v podstatě žádné problémy neřeší a jeho tým přemýšlí pouze nad tím, jak ho prodat do médií a zviditelnit - nepodstatnými kravinami.
Jako že jede na motorce na sraz sudeťáků, apod.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-28 15:00
Pokutu - a ještě ji zrušili...

novinky.cz/.../...

Na mě - za stejné situace - vydal Blázna rovnou zatykač... A prý se - podle kárného senátu - ničím neprovinil...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-28 18:05
Věznice stále přeplněné :

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-29 09:32
Plná věznice symbol čeho ... fašistické diktatury a bolševismu ...

Kolik ředitelů věznic, nebo dalších odpovědných osob podalo TO na policajty, že neplní služební povinnosti v oblasti prevence?

V normálním demokratickém státě platí, že výkon justice se pozná podle prázdnosti věcnic, tedy prakticky nulové kriminalitě, v zemi, kde jsou plné kriminály, je jisto, že justice vůbec nefunguje... resp. funguje jako pověstný generál po bitvě .... že sociálně slabí kradou, aby přežili...hmm aco takhle fízlové obvinit příslušné pracovníky na sociálce a UP v daném městě místa bydliště, kde takový sociálně slabý skončil bez domova u krádeží? Kde jste byli fízlové, když takový člověk přicházel o domov díky exekutorskému praseti? Po jeho boku? Aha takže jste napomáhali těm krádežím, toho zlodějíčka jste stvořili ... kde jste byli, když soudce rozhodnul, že si lidé zaplatí domečky už potřetí, i když bylo dávno předtím pravomocně rozhodnuto o tom, že jsou oběti trestného činu podvodníka a naopak měli dostat řádné odškodnění? Co přesně jste fízlové dělali, když se i v médiích provalilo, že synáček napadené paní kadeřnice se topil v dluzích a měl motiv ji napadnout pro prachy a náhodou to byl on, kdo ji údajně "našel" v louži krve, kde jste byli, když si fízlové padělali důkaze a lhali před soudem dokonce - a fotka to prokázala?

Plné věznice.. no když se lže pro čárky všechno jedno vinen nevinen ... tak jsou plné věznice .... každej fašistickej nedemokratickej režim měl vždy plno fízlů a plné věznice ... podle toho se fašistickej režim pozná zcela bezpečně ...dávat podmínky notorickým kriminálníkům, co se drze za ty podmínky a naprostou anonymitu (všiměte si, že justiční mafie zcela otevřeně říká, že si překroutila paragraf k obrazu svému a řízení samotné považuje za formu trestu, kdy některé osvobodí na konci řízení s tím, že prý projednání samotné je trestem .. aha takže každý nevinný člověk, justice přiznává, je už před osvobozením preventivně řízením potrestán nám tím říká justice .. ale ale .. .za tohle by měly být přece ty věznice plné pisálků soudců prokurátorů a fízlů .. dle zákona... nebo přijde někomu normální trestat bezúhonného člověka veřejným trestním stíháním, i když se na konci konstatuje, že vinen není .. ?

Veřejnost řízení není pro dehonestaci obviněného, ale pro veřejnou kontrolu práce soudců, státních zástupců a policajtů a justiční stráže i soudních úředníků .. k ničemu jinému to určeno nikdy dle zákona nebylo ... veřejné lynčování a pomluva obviněných není a nikdy nebyl účel veřejnosti soudního řízení.... média mají právo si nafotit státní zaměstnance, nikoliv obviněné ... všechno je tu naopak proti zákonům .. jako v každé fašistické diktatuře)

LS
0 # Tomáš Jadlovský 2023-06-29 12:50
Už několikery volby, veden metodou "aspoň něco než nic", jsem volil SPD. Jsou proti Istanbulu, deformaci manželství, verbálně se hlásí k reformě justice a připouštějí střídavku jako funkční model. Neříkám, že je tato strana ideální, ledacos se jí dá vytknout, ale pořád aspoň vystupuje z racionálních základů, viz odpověď na Vaši výzvu. SPD ještě nevládla, takže nemůžeme soudit podle činů. ALe je-li v českých volbách výběr mezi provařenými osvědčenými podvodníky typu ANO, ODS, KDU-ČSL, ČSSD a spol. na jedné straně, a nevyzkoušenou, verbálně kritickou opoziční SPD, tak za mne je vhodnější SPD volit a doufat, že jednou dostane šanci se předvést a něco se zlepší.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-01 19:30
Souhlasím s panem Jadlovským. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-01 19:17
Duka odsoudil ThermoBrothers a jejich pamflet... Dobře udělal.

medium.seznam.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-01 19:25
Nechci Vám brát iluze, ale - asi nezlepší. SPD má právě tu výhodu, že nevládla - kdyby vládla, bylo by to stejné nebo podobné jako s ANO nebo kýmkoliv jiným.
Stačí se podívat, jak Okamura naložil s volebním příspěvkem pro tu původní stranu - postavil si vilu - a založil novou stranu. Se divím, že ho za to nezavřeli, protože to byla evidentní zpronevěra.
Slyšel jsem pár lidí, co ho znali, ještě než přišel do politiky - nic dobrého o něm neřekli.
Na začátku působení v parlamentu si nechali sestavit docela dobrou právní analýzu ohledně dluhů, exekucí, výživného a vězeňství. Nic s ní neudělali, leží v šuplíku doteď, ač její závěry byly docela objektivní a zajímavé.
Já jsem na 100% přesvědčen, že kdyby se k moci dostali, bylo by to jedno velké rozčarování pro všechny, kdo jim k tomu pomohli.
Jako opozice jsou dobří, jako strana u moci - byste viděli, že by se - jako všichni - starali hlavně sami o sebe, a nic víc.
Krom toho, pro mě osobně je nepřípustné volit rusofilní stranu, která zpochybňuje členství v NATO a západních strukturách. Já vím, že nám to členství zatím nic nepřineslo, přesto věřím, že je to jediná ochrana, abychom se totálně nevrátili, odkud jsme vyšli.

Za jejich postoj k manželství - velký dík. Jen se obávám, že to není postoj konzervativní, ale Putinův. Ten má totiž stejný. I když to navenek vyjde nastejno.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.