Už nelžete, pane presidente !!

Je hrozné se dívat na presidenta, jehož není problém kdykoliv usvědčit ze lži. To už je lepší vysloužilý opilec a invalida s čínsko-ruskými sklony. 

 Dopis presidentu republiky (aby přestal konečně lhát) a senátorům, aby důkladně prověřovali všechno, co jim president řekne. Je, pravda, děsivé, kam jsme to došli... 

S babočkou generálem.... 

___________________

 

 

 

 

 

______________________

 

 vážený pan                                                                    Na vědomí : RNDr. Miloš Vystrčil, předseda Senátu + senátoři

Petr Pavel, president ČR

 

            Věc :  Návrh ústavní soudkyně - Veronika Křesťanová

 

Vážený pane presidente,

Z médií jsem se dozvěděl, že hodláte navrhnout Senátu další ústavní soudkyni, Veroniku Křesťanovou. I následující zpráva je z médií :

Cituji z médií :

Trojice kandidátů na ústavní soudce u výboru prošla, verdikt má být v srpnu
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-nominace-ustavni-soud-robert-fremr-veronika-krestanova-katerina-ronovska.A230711_133149_domaci_pukk

Křesťanová pracuje u pražského městského soudu od roku 2010. Předtím od roku 1992 po vystudování Právnické fakulty Univerzity Karlovy působila v advokacii. Pavel v nominačním dopise uvedl, že zohlednil různorodost právních řemesel, jimž se Křesťanová věnovala, včetně výuky práva.
Nezaznamenal stížnosti či upozornění na její odborné či profesní selhání.

„Naopak jsem se setkal s pozitivním hodnocením její soudcovské činnosti jako kompetentní, empatické a zohledňující širší souvislosti případu,“ uvedl. „Neuvědomuji si rozhodnutí, které bych udělala špatně,“ řekla Křesťanová. „Obecně moci soudní sluší rozumnost a zdrženlivost,“ podotkla. Regulace státu by měla nastoupit jen tam, kde je nezbytná, dodala.

_______________

Upozorňuji Vás, pane presidente, i Vás, páni senátoři, že Vám pan president již podruhé v krátké době vcelku otevřeně lže.

Panu presidentovi jsem zaslal dosti podrobný popis dosti zoufalých zkušeností s touto paní ze soudu -  a pan president ho prokazatelně dostal do své kanceláře dne 26.6. (viz podací razítko).

Pávek by měl oznámit konec komedie (k213.cz)

Jestli tohle podání není stížností na tuto osobu, pak nevím, co už by bylo.

Poprvé jste, pane presidente, lhal v dubnu, a to médiím, když jste jim sděloval, že prý jste nedostal žádnou žádost o povolení služby v cizí armádě. Dostal jste ji (ode mne) už v půlce března - a já jsem ji také obratem, v reakci na Vaše nepravdivé informace, médiím poslal.

I s Vaším razítkem. Český rozhlas na základě toho musel z hodiny na hodinu změnit obsah Zpráv.

Jejich redaktor mi pak napsal, že ho to u Vás nepřekvapuje (rozuměj : Že od Vás lež běžně očekává).

Dosti děsivá, leč bohužel zcela reálná představa - mít takového presidenta.

Nový president se předvádí, (k213.cz)

Domnívám se, že mít presidenta, který do médií, případně nejvyšším státním orgánům (zde Senátu a jeho ústavně-právnímu výboru) běžně a otevřeně lže, je snad ještě horší než mít presidenta, který se jen válí na Hradě, kouří, opíjí se a mluví sprostě.

Člověk, který programově lže, nemůže o obnově slušnosti ani uvažovat, natož o ní veřejně mluvit.

Je na Vás, pane presidente, abyste se za tyto lži veřejně omluvil, vysvětlil, jak je možné, že k nim stále u Vás dochází - a je na Vás, páni senátoři, abyste jakoukoliv informaci od presidenta nadále pečlivě prověřovali, jakožto informaci od nevěrohodné a nespolehlivé osoby.

Pavlova druhá nominantka děsí... (k213.cz)

            S pozdravem

                                                                                        Ing. Jiří Fiala

                                                                                     předseda o.s. K 213 

 

 

 

 

 

____________________________

____________________________

 

 

 

 

 

________________________________

________________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-12 03:38
Prolhaný president : - lhaní se pak stává běžným standardem. Úřadů...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-12 08:24
Křesťanová je zlo, a ÚS klesá na ještě hlubší dno, než bychom čekali. Není vůle s tím cokoli dělat.
Prezident je ovlivněn, a nikdy nepřipustí z titulu své funkce, že soudní moc v ČR je v nedemokratické a "neprávněstátní" kondici. To nepřipustí ani politici, vždyť to "přeci funguje", kauzy se soudí, máte možnost odvolání, dovolání, ÚS... vše je bezva :-(
Ale v jaké kvalitě to běží a co o nás rozhoduje za lidi...
Ten Kydalka včera to byl výsměch, dívčina je přeci maminka, žena a tak musí dostat podmínku, neb dítě potřebuje maminku, která je ale labilní, impulzivní, nevyzrálá a malé děcko v její péči již vážně popálené... To dítě potřebuje spíš ochranu před takovou matkou, ne jí dát podmínku, aby se mohla starat o dítě. Jen tak máchla nožem a týpkovi při tom zlomila dvě žebra, tvl bála bych se jí sama, jak vypadá jako dobře stavěný chlap.
Fakt k smíchu, nebo spíš k pláči.
M.
____________
Takové zdůvodnění, že dítě potřebuje maminku, v téhle situaci - může napsat jedině naprostý idiot. Kydalka tak vypadá, taky je. Vlasy do culíku může v téhle funkci nosit jedině naprosté pako. Jenom za to by ho měli správně vyhodit, že znevažuje funkci soudce.
To, co napsal, to není právní zdůvodnění, to jsou drby a kydy naší Mařky. Asi proto - Kydalka.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-12 08:26
Spravedlnost po česku : Stát zaměstnává debily, co vám zničí život. Když se má znát k odpovědnosti - tak najednou nic neví ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-12 17:29
Šafr je přihlouplý servilní poskok a slouha.

www.forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.