Co dostanete za soudní poplatek ?

Hloupou husu a zmanipulované jednání. O ničem. 

Proto jsme vyzvali předsedkyni soudu, ať nám poplatek vrátí. Protože máme nárok na objektivní a věcné projednání - a ne na trapné, předem připravené divadlo s jasným závěrem : Nic se nestalo, nic se odškodňovat nebude. 

Vzdor vší judikatuře, vzdor zdravému rozumu - trestní stíhání je pro blbku z OS P - 2 ničím, nezakládá žádnou újmu - ostatně se ji ani nesnažila dokazovat či ověřit - její jedinou skutečnou snahou bylo zamlčet a nedostat do protokolu sám fakt, proč jsme zde : Totiž že ve Svitavách proběhlo bezdůvodné a zinscenované trestní stíhání a kdo ho inicioval - a to jak proti Spravedlnosti, tak i proti jejímu předsedovi. 

Ač na blbost soudkyně jsme si již museli zvyknout - přeci jen některé prvky byly unikátní : Třeba to, že se soudkyně nezajímá o prokázání výše škody a důkazy k ní vedoucí. Ostatně - proč, když předem ví, že se "žádná škoda nestala", že ?? 

Věřme, že se dožijeme brzy toho, aby tuhle justiční pakáž důvodně stíhali za zneužití pravomoci, nadržování a neoprávněnou manipulaci s důkazy. 

Taky jsem ještě neviděl soudkyni, co nedokáže ani podepsat potvrzení o účasti na soudním jednání. To ostatně překvapilo i informační kancelář soudu. 

____________________

 

 

 _______________

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

 

 

 

 

____________________________

____________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-10 18:43
Věrohodnost a spolehlivost znaleckých posudků ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-02 17:23
Takhle se soudil o odškodné Tempel :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.