Jediným důvodem CPZ

bylo zbavit se zástupce otce - a následně si u jednání dělat s otcem, co se soudkyni a zástupkyni matky zlíbí. 

 O tomto tvrzení - a tedy i jediném důvodu zadržení a uvěznění v České Lípě - je přesvědčen nejen nejeden čtenář, ale především otec sám. 

Ten následně poskytnul tento protokol z jednání - ze kterého jsou patrny zejména dvě věci : 

  1. Otec o odročení jednání za těchto mimořádných okolností důrazně požádal. A soud mu nevyhověl. 
  2. Soudkyně lže, jako když tiskne. 

Protože zde v zápisu to vypadá, jako že byla velmi překvapena, že zástupce otce byl na chodbě zatčen, stejně se prý tvářila i při jednání. 

Ve skutečnosti už v okamžiku, kdy sbíhali policajti ze schodů se zatykačem v ruce, hned jako první konstatovali, že "soudkyně o tom ví a k jednání Vás nepotřebuje". Následně pak tvrdili, že mají její písemný souhlas už dávno ve spisu. 

Protože jsem samozřejmě namítal, že čekáme na jednání a jeho zmaření je závažnou skutečností a trestným činem, zvláště za situace, kdy nic nebrání tomu, aby jednání proběhlo a jejich zatykače mi strkali pod nos až po něm. 

Pro podporu teorie o hlavním smyslu zatčení (v tom, že to bylo zbavit otce jeho příliš nekompromisního zástupce) hovoří dále dvě skutečnosti : 

Pokud šlo policii o předání obvinění a trestní stíhání samo, tak to mohli klidně udělat i bez zatčení, prostě mi ho proti podpisu předat - a táhnout do háje. Jenže - to by samozřejmě nemělo patřičný demonstrativní psychologický efekt. Zejména na otce, jak si asi slibovali. 

A dále : Otec mi sděloval, že má za to, že do zatčení byla aktivně zapojena nejen soudkyně, ale také právnička matky, která jej prý jednak telefonem organizovala - a jednak, na závěr jednání, otci povídá : Tak vidíte, že pan Fiala není žádný právník... 

On jí na to prý řekl : Přesto na Vás rozhodně stačí. 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________

___________________________

 

Jediný důvod uvržení do CPZ vidím by ses nemoh účastnit jednání a hájit práva svého klienta ! 

 

Jak zbavit protistranu  kvalitního právního zastoupení? Je to na delegaci k jinému soudu. V České Lípě se plně postavili na stranu matky!  O.

 

_____

 

Copak, to není nic nového ani zvláštního. To se děje i jinde... Zvláštní ale je, jaké prostředky k tomu neváhali použít... 

 

 

____________________________

____________________________

 

 

 

 

______________________________

______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-21 14:07
ČR je prý nakynutý otesánek
Podle fialové svazačky Horské je ČR nakynutý otesánek, pročež třeba zjednodušit (= míněno zkrouhnout) sociální dávky a odstranit údajnou stávající výhodu zaměstnanců nad zaměstnavateli na trhu práce (= míněno zjevně dovézt tisíce gastarbeiterů ze zemí mimo Evropskou unii, aby příjmy ze zaměstnání apod. byly zpátky na 30% průměru Z. Evropy).

www.seznamzpravy.cz/….cz.
seznamzpravy.cz/.../...

Přitom prý vláda mnohé reformy dle ní již udělala a dělá.

A ve středu 24.1.24 vládní kolaborant Šimíček z ÚS pod vlídným dohledem kariérního bolševika Baxy sdělí národu, že "Státní rozpočet si důchodci rozvracet nedáme, to přísluší jen talárníkům, parlamentním posrancům, fízlům, ouřadům a bojovníkům v první linii".

LN

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.