Necpi se furt těma lysohlávkama...

Pak z toho magoříš - a vidíš démony všude kolem. A krvavé pavouky, a  chapadla z vodovodu... To známe.

Feťáky jsem v kriminále bezpečně poznal. Do detailů... 

Dopis (dosud) státnímu zástupci v Nymburce. 

 

 

 

 ________________

 

_____

 

 

_________

 

 

 ___________

_______________

 

 

Zkrátka nepřišel ani soud : 

 

 

_________________________

Dopis prokazuje, že dotyčný škodil obviněnému už dlouho před jeho oficiálním obviněním, a že tak činil ve zločinném spolčení s rovněž dementním tajemníkem MÚ, zde projednávaným.

Demence autora Návrhu na potrestání je dále dovozována také ze skutečnosti, že je - v rozporu s realitou - v návrhu uvedeno, že obviněný je nezaměstnaný, ač si policie vyžadovala - a ve spisu musí mít založenu - zprávu zaměstnavatele.

Znamená to, že nejen že nikdo neseznámil se spisem obviněného, ale také, že se se spisem neseznámil ani tento magor z OSZ sám.

Pokud tedy vystavitel Návrhu na potrestání není zjevný magor - což ale musí rozhodně doložit, protože předmětný Návrh, i jeho předchozí postup a činnost,  svědčí o opaku - pak je zcela jistě podjatý, zločinně spolčený s údajnou obětí údajného trestného činu - tedy dementním tajemníkem MÚ - a jako takový byl povinen se z jakýchkoliv právních úkonů v dané věci předem vyloučit. Což zjevně neučinil, naopak, snaží se programově škodit dál, a to co nejvíc.

Úkony podjaté osoby jsou neplatné od samého počátku. Nahlíží se na ně, jakoby nikdy nebyly učiněny.

Proto nutno konstatovat, že soud nařídil hlavní líčení nejen bez jakéhokoliv přípravného řízení, ale také bez právního podkladu, protože k Návrhu na potrestání, jakožto zjevně zmatečnému dokumentu, nelze nijak přihlížet, resp. se na něj nahlíží, jakoby nikdy nebyl vystaven .

Soudce, pokud má alespoň základní právní povědomí, je - za této situace - povinen buďto trestní řízení jako zjevně nesmyslné a zmatečné zastavit, nebo vrátit zpět do přípravného řízení, s tím, že toto vůbec nebylo provedeno, nemohlo tudíž ani splnit svůj účel a obviněný se tak ani nemá k čemu v současnosti vyjadřovat.

Chtít po obviněném vyjádření za situace, kdy ten vůbec nebyl seznámen se spisem a neví, co v něm je, nesvědčí vůbec o kvalitě a kvalifikaci soudce, ale spíše o jeho naprosté nezkušenosti, ne-li značné nevzdělanosti a nepřipravenosti řešit trestní věci tohoto úseku soudu. Anebo o podjatosti a snaze škodit už napřed.

Současně vyzývám soud, aby mi  - ještě před vrácením nebo zastavením věci -  neprodleně zaslal kompletně okopírovaný spis, který má k dispozici, neboť mám právo se s ním seznámit, a soud povinnost mi  to umožnit.

Teprve potom se mohu věcně vyjadřovat k obsahu spisu či jeho nedostatkům, jež již nyní lze očekávat ve fatální míře, vzhledem k tomu, co prozatím OČTŘ předvedly.

Pokud ale soudce spatřuje v popsaném dopise jakoukoliv trestnou činnost, bylo by rozhodně lépe, kdyby na svou funkci resignoval, protože na ni není evidentně připraven. A to ani po profesní, natož po lidské stránce.

U státního zástupce, po důkladném psychiatrickém prozkoumání, je třeba, aby soud zvážil navržení psychiatrické hospitalizace, či jiného ochranného opatření, neboť je zjevné, že v současné funkci představuje dotčený dyslektik nebezpečí pro své širší okolí.           

Nad skutečností, že soudce bez přípravného řízení nařídil rovnou hlavní líčení, zůstává rozum stát, je to totéž jakoby se soudce sám a dobrovolně pasoval do role pologramotného policajta, který - teprve před soudem - bude přípravné řízení sám provádět .

Podotýkám, že jsem vůbec neměl možnost vyslechnout tzv. „poškozeného“, tedy ověřit,  za jakých okolností podal trestní oznámení, kdy a jak na dopis po jeho obdržení reagoval, co cítil, na co reagoval,  případně v čem on sám spatřuje jakékoliv nebezpečí, vyjma oprávněné nespokojenosti občanů  s takto defektním tajemníkem a jím vedeným úřadem.    

Na provedení všech těchto důkazů jako zcela neodmyslitelných samozřejmě trvám, a to jak v přípravném řízení, tak před soudem, stejně jako na psychiatrickém  vyšetření státního zástupce (Brunclíka), doložení jeho prospěchu z českého jazyka od druhé stupně  (ZŠ) po konec střední školy, vystavení odborného posudku     ÚJC ohledně údajných výhrůžek smrtí, zda jsou v textu někde obsaženy, případně kde a v čem spočívají (státní zástupce je v tomto ohledu osobou zjevně negramotnou a zcela laickou a nemůže proto nic z této oblasti posuzovat, natož někoho obžalovávat)

                                         Ing. Jiří Fiala 

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

 

___________________

___________________

 

 

 

 

 

__________________________

__________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-09 20:13
Skinhead x Křeček

Skinhead Angyalossy - další Zemanův omyl, je třeba ho vrátit do Olomouce a vykopnout z taláru. Stejně tak servilního šaška Vávru z MS Pha.

www.ceska-justice.cz/…ce/.

ceska-justice.cz/.../...

Křeček si aspoň nenechá srát na hlavu.

LN
___________

Skinhead - motorkář. Asi jako ten z Hradu.
To máme ale špičkovou representaci, co ??
Jinde takovou chamraď ani nepustí do slušnější hospody, u nás nám vládne.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-09 21:04
Dovolání v exekučních řízeních když pohledávka má původ ze spotřebitelské smlouvy
Dobrý den,

pokud jste měl či máte exekuční řízení, kde pohledávka oprávněného (typicky energetiky, telekomu či jiného prodejce/dodavatele zboží, služeb) měla původ ve spotřebitelské smlouvě, tak dovolání je vždy přípustné i když exekuovaná pohledávka je méně než 50 tisíc Kč - viz nález Ústavního soudu IV. ÚS 2939/23 z 24.1.2024 (soudkyně zpravodajka - světě div se - Křesťanová, dále Fiala, Kühn).

profipravo.cz/…c47

profipravo.cz/.../

Takže pokud Vám NS odmítl dovolání právě proto, že exekuovaná pohledávka byla méně než 50 tisíc Kč a následně šílená Jolana (Havelková) po Vás chtěla sop 4 000 Kč, nyní i přihlášených do insolvence, tak jako obvykle to justice zprasila.

Máte tak případně odpovědnostní odškodňovací titul vůči státu ve výši vzniklé materiální újmy, jako minimálně součet exekuované pohledávky + náklady exekuce + náklady právního zastoupení před NS + sop za dovolání 4 tisíce Kč. A samozřejmě náhrada nemajetkové újmy.

Odškodňovací žaloba, podaná v obvodu Městského soudu v Brně (taky slušní tupouni; tedy kde NS sídlí a k defektnímu protiústavní jednání došlo), je přípustná, protože proti nezákonnému rozhodnutí NS o odmítnutí dovolání pro nepřípustnost není opravný prostředek (ústavní stížnost dle zákona OdpŠk se nepočítá, ÚS není součástí soustavy obecných soudů).

Můžete si případně předvolat toho skinheada, co vede NS, aby podal vysvětlení.

Jinak dle konstantní judikatury ÚS a NS, návrh na zastavení exekuce lze znovu podat i když exekuce byla provedena a pohledávka vymožena, peníze pak dle NS musí oprávněný a exekutor bezodkladně vrátit povinnému.

Aneb poslední bitva ještě nevzplála..

Sama se těším na ty šokované ksichty.

Nic není absolutní.

LN

____________

Pokud jde o šokované ksichty, tak to zdaleka nemusíme přecházet až k takto vyšší matematice. To stačí naprosté základy, jako jedna a jedna - a už jsou v hlubokém šoku, neb o tom nikdy neslyšeli...

Viz - třeba naposledy - taková Lucie Kuchaříková na Praze 2 (ale ono na jménu fakticky nezáleží, protože ty husičky jsou jako přes kopírák všechny stejné, jedna blbější druhé, jediné, co je naučili, je procesní stránka, tedy hlavně aby bylo všechno procesně správně pozamítané - jinak ty blbky o právu neví nic, natož aby jim šlo o spravedlnost), kde jsme se soudili o odškodné za bezdůvodné trestní stíhání ve Svitavách pro sdružení.

Z přednesu žaloby vyplynulo, že jsme tam vystupovali jako zástupci účastníka řízení, který je členem našich odborů - ta kráva hned zbystřila, a jestli prý máme ve sdružení právníky, když tam zastupujeme u soudu - povídám, a k čemu ?? Přece jsem jasně řekl, že jsme tam byli jako zástupci odborů a ten člověk je naším členem. Snad znáte OSŘ, paragraf o zastupování před soudem ?!!
Tak pochopila, že by ho asi znát měla - zjevně o něm v životě neslyšela - a zmlkla.
Ale co to je, proboha, za pako, když jde soudit věc, kde ví, že se o odškodné soudí odbory - a ona ani neví, že vystupují jako zástupce účastníka, což byla mimochodem i podstata tohoto sporu o odškodnění.
Tak ta píča nejen že v životě nečetla OSŘ (jako soudkyně, kterou to denně živí !!!), ale ani si nepřečetla žalobu, kterou má projednávat. Natož aby se nad ní zamyslela.
Proč taky, že ? Rozsudek má přece dávno napsaný v kapse, všechno se zamítá, žádná škoda vám nevznikla -a jděte do háje - tak k čemu ještě znát OSŘ, že ?

Asi jakoby zedník přišel na stavbu, chtěl, aby ho vzali do práce, a ptal se, co je to cihla, nebo beton a čím se liší od vápna.

No - prostě - vyšší dívčí.

Měla ta kráva správně stát u sporáku a vařit manželovi oběd, na nic jinýho ji stejně pán bůh nestvořil, ergo nic jinýho stejně nikdy umět nebude. A ne se plíst do práva - navíc za statisíce měsíčně. Neskutečná drzost a arogance.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-09 21:38
Kárňáky na NSS - aneb : Prasata, před soud !!
Sice směšnej, ale aspoň nějakej.

www.nssoud.cz/.../verejna-jednani

Podkonický - 21.2. - 10.30...
____________


Spisová značka Účastníci řízení Věc Senát Předseda senátu Zástupce předsedy senátu Člen senátu Přísedící Datum jednání
14 Kse 1/2023 Ministr spravedlnosti,
JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D. Kárná odpovědnost - Kárná odpovědnost exekutorů 14 JUDr. Jiří PALLA JUDr. Jitka Dýšková Mgr. Stanislav Molák,
Mgr. Štěpán Holub,
JUDr. Petra Janoušková,
Mgr. Jan Valenta 21.2.2024
v 10:30 - 16:00

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.