Když soudci lžou

Tak jde vždycky do tuhého. Pak ale - ohledně vlastních provinění - lžou prakticky vždycky. 

Odpověď Lenky Ceplové nelze označit jinak než za zbabělý alibismus. 

A současně i důkaz o tom, proč se ženský převážně nehodí na vedoucí místa :  Protože jsou zbabělý, alibistický a vyhýbají se konfliktům, zejména s vlastními podřízenými. 

Předsedkyně MS v Praze je jedním názorným příkladem, tahle pak druhým. 

_________________

 

_________

 

__________

__________

 

 

________________________

________________________

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Odpovědnost

 
Ahoj policajte, 
 
řekl bych, že následující příloha Tě bude zajímat. 
 
Nějaká Ceplová tam píše, že prý Sovičková o žádném souhlasu se zadržením před jednáním nic neví a ani nevěděla a žádný souhlas nedávala. 
 
Tys mi tvrdil opak. Takže jeden z vás lže. Vyber si, kdo. 
 
A jestli ona, tak Ti vřele doporučuju ten souhlas ofotit a poslat ho Ceplový. Jinak je to všechno na Tobě, a taky si to zodpovíš, včetně náhrady škod. 
 
A cesta do Irska rozhodně za pakatel nebude. 
 
Celkem bych pak chápal, proč máš pak zájem na zmaření seznámení se spisem. 
 
Zdravím 
 
JF 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-24 21:38
C. se snaží vylhat ze své zodpovědnosti , tedy žádnou necítí.
Malí školáci by kecali věrohodněji.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-24 21:52
Ceplová a OČTŘ v ČL
Tak podle stále platného paragrafu 69 trestního řádu vydá příkaz k zatčení pouze soudce a to jen v případě, že obviněného nelze předvolat, předvést či zadržet.

Takže rozhodně nebyl důvod vydat na Vás zatykač, mohli Vás předvolat apod.

A vyřizující Šrámková zjevně v zastoupení Ceplové ve svém vyřízení Vaší stížnosti se neobtěžovala ani si zjistit a hlavně sdělit, který soudce daný příkaz k zatčení na Vás vydal.

Jestliže to žádný ze soudců nebyl, tak je to na kárný postih/trestní postih státního zástupce či policisty, kteří by tak spáchali rovněž trestní čin přisvojení pravomoci úřadu.

Někdo ten příkaz k zatčení vydat musel, přitom byl protiprávní a protiústavní; a je zde trestněprávní odpovědnost, tím spíše, jestliže policie konala bez něj jen na vlastní či státního zástupce popud.

LN
_________________

Ten souhlas dala - a dokonce 2 vazební důvody tam dovozovala - nějaká Radana Lebedová. OS ČL.

Teď koukám na rozpis - a žasnu. To je - opatrovnická soudkyně !!! Odkdy opatrovnická soudkyně vydává zatykače ?!!!
To ho asi nikdo z trestňáků vydat nechtěl a odmítl.
0 # Tomáš Jadlovský 2024-02-25 09:00
Poslal bych ještě stížnost na GIBS, ti jsou oprávněni vyšetřit nevhodnou činnost policie. Doručil bych jim vyjádření soudkyně, popsal vyjádření policajta a požádal o zahájení vyšetřování, zdali nedošlo k nezákonnému postupu a policajt si nevycucal z prstu podklad pro Vaše zadržení. A budou se všichni kroutit jako hadi, aby vinu hodili na druhého. Takto fungují podvodníci a zbabělci - dokud se společně lže, jsme velcí kámoši. A jakmile se ukáže pravda, rozhádají se mezi sebou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 16:54
No, ten příkaz k zadržení jsem viděl, ten určitě existuje. Ovšem že soudkyně, co ho podepsala, je opatrovnická, by mě opravdu ani ve snu nebylo napadlo. Až včera, když jsem ji hledal v seznamu trestních soudců, chtíc se kouknout, co je to vlastně za senát - tak vidím, že ji nevidím. Tak jsem začal pátrat - a s úžasem ji vidím v opatrovnickém oddělení.
To už je tedy vrchol.
Asi jakoby Vás zatkli na opatrovnickém jednání, protože soudkyně usoudila, že ji štvete, a tak si na Vás prostě vydala zatykač.
Už jsem toho viděl fakt hodně, ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo. Je pořád dokola vidět, že dna stále nebylo dosaženo.
Ovšem pokud jde o ten souhlas s jednáním v mé nepřítomnosti, spolu s prohlášením, že mě soudkyně "k jednání nepotřebuje", tak ten jsem sice neviděl, ale řekli to dva policajti nezávisle na sobě, nemám důvod jim to nevěřit, ostatně sami by si to bez jejího souhlasu určitě nedovolili, vždyť věděli, že by jí vlastně zrušili jednání. A to by se každý policajt zarazil.
No, tak ať si ho Ceplová vyžádá. Snad jako předsedkyně nadřízenýho soudu taky může něco dělat - a ne mi radit, že mám já sám podat trestní oznámení. Tak chytrej jsem i bez ní.
Asi by se to hnulo jinak, kdyby ho podala ona.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 17:45
Sleduji dostatečně pečlivě vývoj sporné věci. Doufám se vystřílejí navzájem tak abys obdržel původního pachatele nezákonnosti.
Případ Janda - i když původně úspěšný - je třeba uložit do kanálu, ale víme , jak to bylo.

F
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 17:58
Prikaz soudkyne
"Ten souhlas dala - a dokonce 2 vazební důvody tam dovozovala - nějaká Radana Lebedová. OS ČL.

Teď koukám na rozpis - a žasnu. To je - opatrovnická soudkyně !!! Odkdy opatrovnická soudkyně vydává zatykače ?!!!
To ho asi nikdo z trestňáků vydat nechtěl a odmítl."

Máte ten papír přímo s podpisem té soudkyně, nebo je to zase cár papíru, který mohl vygenerovat klidně kotelník ještě s vymyšleným jménem a vše zařídil nějaký počítač s dávno nasazenou umělou blbostí, kterou justiční mafie celé roky provozuje? Nebo si jej mohl naškrábat fízl úplně sám ....

LS

Baví mě ta jejich neznalost zákona o promlčení .. oni si fakt myslej, že když budou dělat jakože nic, že je dle zákona nejde poslat před soud a odsoudit a potrestat, když je tam jasně napsané, že když nelze pachatele dostat před soud a obvinit, tak promlčecí doba prostě vůbec neběží (jako jo může se ta osoba ohánět odložením řádně přezkoumatelně věci po podání na ni trestního oznámení, nebo sproštěním obvinění opět řádně odůvodněným a přezkoumatelně jasně logicky vysvěteleným tak že by to ani nešlo napadnout ... ale takové to jejich nebudume se tím zabejvat, zakládáme bez dalšího, považujem oznámení treetného činu za něco jiného aby jsme se vyšetřování zcela vyhnuly ... to snad nemůžopu myslet ani vážně to by nevymyslelo ani malé děcko ... zákon jim to neumožňuje a oni se tváří, že to jako tak můžou dělat ... ne .. můžu odložit tretní oznámení s tím, že soused na mě kouká křivejma zubama a mě to štve není tretným činem protože vzhled není trestný ... ale nemůžu to založit ani uložit ani považovat za stížnost na vzhled souseda ... každej fízl kdo tohle neví jakej ej zákone jasně striktně danej postup v treetním řádu tak ho neznalost zlužebních povinností a zákona fakt neomlouvá .. ani státního zástupce to neomlouvá ... )...ani pořád nechápou význam paragrafu o Nadržování, který je taktéž skvěle napsán společně s paragrafem o zneužití pravomocí a ústaní větou o neomluvitelnosti z důvodu neznalosti ... a fakt nutnost každé tretní oznámení k ikdyž se tretný čin nestal nebo o tretný čin nejde přijmout založit pod Tč a poté odložit když to trestný čin není je přesně v zákoně proto, aby nemohli dělat to co již celé roky protiprávně s TO dělají ... důkazem toho, že to tak nesmí dělat je i fakt, že odsuzují lidi nepohodlné za křivá obvinění... pokud by bylo výhradně na rozhodnutí policjta nebo státního zástupce že si může s oznámením dělat co chce, a jak budfe postupovat a jestli se jím bude zabejvat, pak tretní odpověnodost za to že křivé obvinění vůbec nepoznal jde na jeho účet a osobní trestní odpovědnost .. to snad pochopí i malé děcko k čemu je všechno to právní vzdělávání, vysoké platy nezávislost a protředky ... aby je nemoh zneužívat beztrestně kdejakej judr nebo mgr idiot který to nechápe nebo chápat prostě úmyslně nechce ...

_________________

Samozřejmě, na to mohli dostat, kdyby chtěli, většinu komunistických soudců - protože když b yly okolnosti, že je nešlo postavit před soud, tak žádná promlčecí doba neběžela a basta . Promlčecí doba, už z podstaty věci, běží tam, kde se o zločinu ví, vyšetřuje se a stíhá se - a nic tomu nebrání.

A ne že se TO na soudce rovnou háže do koše a nic se s ním nedělá - a pak si někdo myslí, že už je z toho venku, že se mu zločiny promlčely. Ani náhodou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 18:02
Administrativní odvody
Tak Pávek pustil 20 lidí bojovat za Ukrajinu, 56 to zatrhl:

lidovky.cz/.../...

www.lidovky.cz/…sva

A jedna věc je jistá: Pokud bude Putin chtít ochránit ruské menšiny jejich začleněním včetně území, kde žijí, do Ruské federace, tak samozřejmě nebude čekat, až se Západ včetně České republiky vyzbrojí.
Mimo jiné na všechny hlavní představitelé Estonska, Lotyšska atd. již Rusko vydalo zatykače (obdobně jako Německo či Sovětský svaz před obsazením Československa).

Další fáze války Ruska se tzv. Západem bude velmi brzy, rozhodně nikoliv za 5-7 let, jak mediální mainstream a politici 5koliace tvrdí.

Vzhledem k věku se Vás již branná povinnost netýká, je taky otázka, kdo bude chtít bojovat za současný bolševicko-mafiánský režim v Česku. To bude v Rakousích a Švýcarech zas narváno.

LN
_______________

Bolševicko-mafiánský režim : Ano, za ten by nebojoval asi nikdo, ovšem to, co by přišlo po něm, od Putina, by bylo ještě mnohem horší.
Asi jsme si ten režim zasloužili, když ho máme - resp. většina si ho zasloužila, protože taková je.
A my ostatní trpíme za to, že jsme s tím nedokázali nic udělat.

Pokud jde o ty ruské zatykače - pobavilo mě, že na ně na jedné straně vydají zatykač, na straně druhé jim zakážou vjezd do země. Tedy ne, že by se tam ti ze seznamu zrovna hrnuli - ale kde je tak asi chtějí zatknout, když k nim nesmí... ?

Nebo je to jen takové to bububu ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 18:05
Lebedová - údajné vazební důvody
Když Lebedová zdůvodnila svůj příkaz k zatčení Vaší osoby 2 vazebními důvody, tak proč se nekonalo vazební zasedání soudu, proč nebylo vydáno usnesení o vazbě - ať už vyhovující nebo zamítavé.

Zjevně proto, že opatrovnická soudkyně Lebedová vydala daný příkaz k zatčení naprosto účelově, aby pomohla své kolegyni Sovičkové a protistraně v řízení Vás nezákonně vyřadit z účasti na daném jednání soudu, kdy samozřejmě Váš mandant byl potrestán zvýšením výživného, ovšem při flagrantním porušení základních ústavně zaručených práv Vašeho mandanta na právní pomoc, na rovnost zbraní, na nestranný soud, na spravedlivý proces.

Prostě daný příkaz k zatčení Vaší osoby je nezákonný a celé jednání s ním spojené nesprávný úřední postup minimálně, vznikl nárok na finanční odškodnění.

LN
____________

Pro začátek bude stačit, když budou muset zaplatit otci (ne mně) cestu z Irska a zpět... Na zmařené jednání. Hovada . On je ten smích přejde. Pokud se tak už nestalo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-25 19:38
Před léty jsem byl obeslanej jako svědek k Lubošovo stání v Ústi n. L.

Jel jsem z Tlumačova a soudci jsem vypočítal náklady, něco přes 4.000.

Soudce to schválil, ale ten nářek v pokladně byl srdcervoucí.

To Irsko bude dražší. O.
_____________

O dost.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 17:06
Válka na Ukrajině a její tajemství :

nytimes.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 17:08
Hradní kokot :

Obvodní soudy 75% žen, okresní 70%.

Musí být aspoň polovina mužů soudců, jinak se z toho nedostaneme. Justice je plná žen, co jdou ženám na ruku a mužům škodí.

A ten panák tam najmenuje dalších 45 žen, prostě kokot.

čtenář

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.