Zločinný "znalec" Hladík a jeho hora špinavého prádla

A to i čerstvě špinavého.

Byla tu řeč o znalcích několikrát, i z jiných zdrojů prosáklo na veřejnost, jaký děsný chlív v tomto odvětví panuje - a že znaleckým posudkům se prostě velmi často nedá věřit. 

Byly tu příklady opatrovnické - děsivé,

Zapletalová : Křivá znalkyně - nelze nechat jen tak (k213.cz)

POZOR na 2 : Zapletalová, Holanová (k213.cz)

byly tu i z jiných oborů, neméně děsivé : 

Justiční žumpa II - Znalci. Velek. (k213.cz)

 

Ale na jednoho znalce bychom rozhodně zapomenout neměli. 

Hned z několika důvodů. 

Prvním je bezesporu to, že těmito stránkami - ač by si to přednostně zasluhoval - dosud neprošel, a to opět z několika důvodů - především proto, že jsem ho potkal už hodně dávno - a pro nával jiných, ho na čas pustil z hlavy - až se sám, čerstvě,  připomněl. 

A to hned dvojnásobně. 

Jednak - v rámci insolvenčního řízení - začaly nejrůznější hyeny vytahovat svoje tzv. "pohledávky", skoro všechny uměle vytvořené - včetně např. bývalé manželky, která prý "utrpěla" - ode mě - "zranění", což bylo v r. 2001 (v té době nebylo ještě ani K 213, ani tyhle stránky, což je také důvod, proč tenhle, jinak typický, příklad nebyl zveřejněn) - a  jednak - a jsme u toho - na tomto "zranění" se podepsal rozhodným způsobem právě Hladík.

Tehdy jsem ještě opravdu netušil nejen co je to za hajzla, ale ani to, v jakém desolátním stavu jsou naše justice a policie. Takže jsem nevycházel ze šoku. 

No - a jednak, se teď čerstvě připomněl. Čímž se kolo uzavřelo. A připomnělo mi - že ho mám, ba musím, připomenout. 

O co šlo v r. 2001 ? 

O to, že bývalá manželka soustavně mařila předávání dětí, soud k tomu samozřejmě mlčel,  takže jsem za nimi musel do školy, pokud jsem je chtěl vidět. Protože jí - konfidentské učitelky, tohle povolání v udávání vždycky vynikalo, ostatně, neměl jsem se za co stydět, ani proč se skrývat - nahlásily, že jsem ve škole, přijela tam - i se svým primitivním otcem - zjevně s cílem mě přepadnout. Za tím účelem se vyzbrojila paralyzérem - a taky mě okamžitě napadla. Měl jsem spáleninu na noze ještě měsíc poté. To samozřejmě policajty nezajímalo. Podle nich jsem napadl já ji - a způsobil jí zranění. Žádné pochopitelně neměla, ani mít nemohla. 

Ale, protože jí poradili, aby byla co nejdýl doma, tak - byla. Nic jí nebylo, chodila klidně venčit psa, vyprovázela děti do školy, nějaký otřes mozku byl na první pohled zcela vyloučen. Uháněl jsem policajty, ať nařídí její vyšetření, dokud je co vyšetřovat - tedy že je zdravá jako řepa. Nedělali pochopitelně nic, protože se jim to nehodilo do krámu. 

Až byla doma 6 neděl, což usoudila, že na odsouzení bude stačit, tak se teprve policajti probudili a poslali mi dávno připravené obvinění, prý z těžkého ublížení na zdraví. 

A tady začal fungovat Hladík. 

Když jsem si přečetl jeho posudek, nestačil jsem se divit. 

Všechno samozřejmě potvrzoval, ač pro to neměl jediný objektivní důkaz - třeba nález, hematom, nebo cokoliv objektivně doložitelného. 

Právník mi tehdy - a správně - poradil, že bez protiposudku s tím nehnu, i když stokrát vím, že všechno nasimulovala a nic jí nebylo. 

Sháněl jsem tedy znalce z oboru forenzní medicíny - a sehnal. Na Bulovce. Doktora Berana. 

Ten se podíval na Hladíkův posudek - a na první pohled viděl, že je to nesmysl, že to nemá ničím podloženo, a - jak to zkonstatoval - "jedinou jeho oporou jsou stesky poškozené". Tedy - povídačky - a třesky plesky. Bez jediného důkazu. 

Ještě mi povídá : Ve forensní medicíně - co není prokázáno, neexistuje. 

No - kéž by se touhle - samozřejmou - zásadou řídily i naše soudy. 

Pak - konečně - došlo na soud. Ba i na konfrontaci obou znalců. 

Když jsem k soudu přišel - a Hladíka poprvé spatřil - zůstal jsem němě zírat už na první pohled : Tohle že je soudní znalec ?? Renomovaný doktor ?? 

Jakési vysoké kovbojské boty, k tomu koženou bundu - už na první pohled vypadal tak, že bych si od něj nenechal ani obvázat koleno. 

No - a u soudu to - kupodivu - vyšlo všechno najevo. 

Dr. Beran si svůj posudek přesvědčivě obhájil, s tím, že pokud tzv. "poškozená" vůbec něco utrpěla, tak maximálně povrchové zranění bez nároku na pracovní neschopnost - zatímco Hladík vyhořel jak papírový čert. 

Mladičká, hloupoučká soudkyně, dopředu samozřejmě skálopevně přesvědčená o mé vině (vždyť jsem přece měl napadnout jinou ženskou, že ?? Za jakých okolností, a že to celé vyprovokovala ona, to je babám samozřejmě jedno, nebo to vůbec nevnímají) - najednou nevěděla, co má dělat. Vypadalo to na velký průser. 

Sama rozpačitě zkonstatovala, že mě asi bude muset zprostit - což by také znamenalo obvinění z křivého obvinění a podvodu na zdravotní pojišťovnu pro tzv. "poškozenou" - a výmluvná vizitka práce policejních tupců, i kreténů ze státního zastupitelství. 

Co soudce udělá, když neví, co má dělat ?? 

Samozřejmě - odročí. 

Odročila i tahle. 

A co se nestalo - bývalá manželka, tušíc velký průšvih, zorganizovala protiakci, která celou situaci zásadně změnila : TV Nova. A v ní - současná hejtmanka Pecková. Tehdy hloupá redaktorská husa. Oč hloupější, o to drzejší. Taková - typická Peterková. 

Přišla - natočit "reportáž" - o domácím násilníkovi. To jí bylo samozřejmě dopředu jasné - a nic ji nezajímalo. Potřebovala mě jenom na ilustrativní záběry, nikoliv na jakékoliv vyjádření - to zvládala za mě. 

Natočila štvavou, zmanipulovanou, povětšině vylhanou a neskutečně sprostou reportáž, popírající samé základy novinářské etiky - ona totiž celá podstata této sprosté děvy je neskutečně primitivní, až vulgární - kde ji fakta vůbec nezajímala a jejímž cílem bylo co nejsprostší zostuzení před co nejširší veřejností. 

No - a když jsme příště přišli k soudu, po odvysílání reportáže,  už bylo zase všechno jinak, žádné zprošťování  už nebude, od znalců z Bulovky už prý paní soudkyně nikdy nic nechce slyšet  - a můžu být rád, že dostanu "jenom" podmínku. 

Jak jsem později - tehdy ještě ne - zjistil, podmínky se dávají tehdy, když je zjevné, že dotyčný nic nespáchal, tedy aspoň ne to, proč je souzen - ale přece ho nepustíme jen tak, když už jsme v tom - a museli bychom jinak konstatovat, že všichni doteď dělali všechno blbě, což by nás samozřejmě hodně bolelo. 

Takže tahle lidská čůza a novinářské prase teď sedí na Středočeském kraji, dál, stejně jako tehdy,  neumí vůbec nic, jenom být drzá a sprostá, a s touhle "kvalifikací" si vystačí na hejtmanku. 

No - takže to jsem poznal Hladíka poprvé. 

Správně už tehdy ho měli zbavit znalecké doložky - a zakázat mu další činnost. Případně ho - za zjevně křivý posudek - zavřít. 

No - to pochopitelně neudělali - takže Hladík vystavoval dál tyhle "posudky" jak na běžícím pásu. Na přání a podle pokynů policajtů. Co ti chtěli slyšet - a potřebovali "doložit". 

Tohle všechno se odehrálo někdy v roce 2001- 2002 - tedy ještě dva až tři roky před vznikem K 213, tedy před možností jakékoliv kolektivní sebeobrany. 

Dnes je tomu celých 22 let !!! 

 

Celých 22 let vystavovalo tohle lidské prase a ztělesněná zrůda - Hladík - "znalecké posudky" - a bralo za to těžký prachy. 

Jak těžký, to si můžeme představit - a spočítat - viz níže. 

 

Protože už jsem si tohle jméno samozřejmě dobře pamatoval, neuniklo mi, když o něm tu a tam něco prosáklo do médií. 

A prosáklo třeba to - že je to "dvorní policejní znalec", ergo že policajti zadávají posudky prakticky jenom jemu - a ten se může samou ochotou přetrhnout. 

Podívejte se sem, co zvládá... 

 

Seznamy znalců, tlumočníků a překladatelů – Justice.cz

 

Jenom za rok 2023 - 321 posudek, letos už 91 posudek, a to jsme teprve na počátku března !!! 

Tedy - zhruba - 1 posudek každý den, včetně sobot a nedělí...  (!!!!)

To je ale výkonnost, co ?? 

A nikomu to není divné, nikdo se nad tím nezamýšlí - všem to asi vyhovuje. Tedy - pravda - krom poškozených. Jenže - ty nikdo neslyší. A mainstream se už postará, aby je nikdo neslyšel. Nebo z nich udělá blázny. 

Pokud vezmu - jednoduché počty - že od r. 2002, kdy vystavoval můj posudek - k dnešku - je to 22 let (!!!) - Bože, to to ale letí (!!!) - a 320 posudků za rok - to máme, to máme.... 6.400 za 20 let, za 22 - 7.040 !!!  posudků !!! 

A to je vystavoval - samozřejmě - i dávno před rokem 2002. 

Kdyby za každý bylo jenom 20 tisíc (a to je často dnes mnohde víc ) - tak ten člověk vydělává - kromě svého platu primáře - 20 tisíc denně (!!!) - ZA ZKOPÍROVANÉ SNŮŠKY HOVADIN A LŽÍ,  které chce policie slyšet - protože jinak by dotyčné buďto musela hned propustit, nebo by je aspoň nemohla navrhnout odsoudit. 

 

Ten člověk - je nefalšovaný óbrgrázl a óbrmafián, výjimečný zločinec, a to naprosto neuvěřitelných a nebývalých rozměrů, na křivých posudcích musel vydělat desítky milionů, možná ještě mnohem víc - a podle těchto posudků - a to hlavně - byly křivě odsouzeny tisíce lidí (!!!!). 

Takže zdaleka nejen odsouzení podle § 213 (dnes § 196) - ale pravděpodobně všichni, nebo velká většina těch, co je "usvědčily" Hladíkovy posudky. 

Při nedávných oslavách 20. výročí K 213 mi popisoval Jirka Komárek svůj případ - bylo to jako přes kopírák to moje, prostě křivý rozsudek za údajné ublížení na zdraví - bývalému tchánovi a tchýni - ač měl fotky z téhož dne, jak jim nic není - a v pohodě sedí všichni  bez újmy v kině - a když tehdy sháněl obhájce, tak ten mu řekl, že to je typický příklad na likvidaci otců, těch, co to nechtěj vzdát. Tedy - vzdát se svých dětí a smířit se s "řešením" justice - vypadni, zapomeň - a hlavně nezapomeň posílat prachy, které ti budeme pravidelně zvyšovat. 

Tak těch se zbavuje justice takto. Křivými rozsudky - za vydatné pomoci Hladíků a jim podobných grázlů. A nadále už se s nimi (otci) nemusí zatěžovat - jsou to přeci odsouzení grázlové, že ? 

No - a teď, to připomenutí. 

Zavolala mi totiž právě nyní jedna dávná známá. Že si na mě akutně vzpomněla. Kdysi jsem zastupoval jejího bratra. 

Teď nešlo o bratra, ale o syna. Zastupovat ho sice nemůžu, jde o trestní věc - ale podoba - jistě čistě náhodná. 

Byl prý kdesi na večírku, s nějakou holkou, tu přišel urážet nějaký asi její bývalý nápadník, nebo tak něco - nadával jí tam veřejně do kurev, načež dostal nejprve výzvu, ať toho nechá (a nejlépe vypadne), a když to nepomohlo, tak facku (škoda, že té své bývalce jsem tehdy nedal aspoň tu, aby se tehdy to řízení mělo vůbec proč konat). 

Následně - prý - utrpěl - z té facky - zranění, nadvakrát přelomenou čelist, a dlouhou neschopnost. 

A posudek - no, hádejte od koho ?? No - samozřejmě - HLADÍK !! Fízlům snad ani nikdo jiný posudky nevystavuje. 

Vtip je v tom, že jiní lékaři, kteří věc viděli, viděli i snímky a popis zranění, konstatovali, že fackou takovéto zranění rozhodně vzniknout nemůže, krom toho, dotyčný, který tu facku dal, je pravák, a údajný poškozený má zlomeninu na druhé straně, než by pravačkou mohl kdo uštědřit. 

Zásadní rozpory na první pohled. 

Hladíkovi samozřejmě nevadí, fízlům taky ne - jako obvykle - už jsou s "vyšetřováním" prakticky hotovi, všechno jasné - jako asi bylo u Nečesaného, Tempela, Šafránka, McCraee - a všech, co se jim kdy dostali do ruky. Nebo - u mě. Ostatně - 10 zprošťujících rozsudků - je bezesporu evropský - a naprosto bezkonkurenční - unikát. 

Dovedete si představit větší svini než je Hladík ? Který mafián má za sebou tolik zničených lidských osudů, možná i životů ?? A nahrabáno tolik špinavých peněz ?? 

Protože peníze z prostituce nebo z drog mi ve srovnání s Hladíkem připadají jako téměř poctivě vydělaný prachy. Už proto, že jejich smyslem - bylo vydělat prachy, ne škodit lidem. Jako tohle znalecké prase. 

A Hladík ?? Vystavuje si svoje "posudky" - a sprostě bohatne - klidně dál. 

Přitom je to zločinec, jakému hned tak  rovno není. 

A policajti, co mu ty posudky cíleně a vědomě zadávají, s ním. Protože to je to pravé, nefalšované a nedvojznačné zločinné spolčení - za účelem masového zneužívání pravomocí a zavinění škody obřího rozsahu. 

O škodách společenských, pramenících z totálně nevěrohodné policie a následně pak celého státu, ani nemluvě. 

Ten člověk patří do kriminálu, a to bezesporu na zbytek života. 

Až tam bude, můžeme teprve začít počítat počátek právního státu. 

_____________________________

_____________________________

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-11 19:38
Předstíral, že vystudoval práva. Ke kariéře mu to stačilo :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 15:32
Pachatel prý není nebezpečný - znalec určitě ano.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 16:11
Jirko zdravím.
Z celé věci je zřejmé , že pravda vždy vyplave - jak uměle držený špunt.
Jen pro poškozené bývá většinou bohužel pozdě ...............
F
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 16:15
To bude zase jednou právnička...

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 18:00
Auto zastavilo, aby dalo chodcům přednost, policisté ve vedlejším pruhu projeli

www.idnes.cz/…ich

My můžeme všechno a chceme ještě víc

dfens-cz.com/…oa/
____________________


idnes.cz/.../...

dfens-cz.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 18:51
Policie v rozkladu.

Není dne, ani hodiny, aby nevyšla další zpráva o krádežích, podvodech, ba i vraždách spáchaných policajty.

A to má ten idiot Rakušan ještě tu drzost přijít mezi lidi ???

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-12 20:57
No co, jako fízl šňupat celkem pohodička že .... ale pěstovat pár kytiček za účelem léčby chudých nemocných lidí, to by se mohl přetrhnout, aby dostal někoho do lochu na několik let natvrdo že ... a to už je 20 let výročí za nichž se vše pohlo jenom k horšímu ... a zdá se že to ani lidem nějak nevadí nebo co .. pořád si myslí že když se jednou za uherskej rok oháknou a jdou vhodit nějakej lísteček do urny, že to jako je vše co mají pro demokracii a právní stát vykonat ... a že s tím, že jim za rohem v klidu griluje prolhanej soudce, šňupal fízl, nebo deviant prokurátor za jejich peníze, to je nějak moc pořád netrápí a nechtějí to řešit... když to chcete předat politikům tak ti zdrahají rychlejc než astronauti před biblí když mají přísahat že byly opravdu na měsící, podle hesla co nevím to nemusím řešit ... a na oplátku zase justice dělá že nevidí co tuneluju já ....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-13 18:31
Rakušan to "kapku" přehání furt. Někdo by mu to měl říct, nebo mu dát rovnou do držky.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-13 21:02
Předstíral, že vystudoval práva. Ke kariéře mu to stačilo :

seznamzpravy.cz/.../...



Nevím jak v zahraničí, ale tady na odhalení falešného fízla nebo právníka stačí jednoduše zeptat se na pár základních znění zákona .... jakmile zná, máte jasno, že to je "podvodník" ... tedy ne že neznal zákony, ale určitě to není nikdo z oboru ... ti na zákony kašlou a úmyslně je ani nečtou s tím, že se myslí, že jsou tím beztrestní za jejich porušování ...

LS
_____________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.