OS Tachov : Spravedlnost je vedlejší,

důležité je, že rozhodnutí jsou pravomocná. 

 

Mimochodem, skutečného soudce poznáte podle toho, že ho zajímá daleko víc spravedlnost rozsudku než jeho formální vykonatelnost. Protože tu lze vždycky změnit, posunout, pozastavit. 

Rozsudky mají být především spravedlivé. Pokud nejsou - a soudce zajímá jenom jejich vykonatelnost - pak to nejsou soudci, ale slepí úředníčci, kteří postrádají hlavní předpoklad výkonu soudnictví : Právní cit a smysl pro spravedlnost. 

Je zajímavé, kolik lidí se na té zvůli podepsalo - a dneska nikdo za nic nemůže a hlavně nikdo nemůže nic dělat. 

Trochu mi to připomíná Vítězný Listopad : Jak taky najednou nebylo proti komu bojovat, všichni vyhráli - a zbylo jenom dovysvětlit, kdo teda ta zvěrstva celých 40 let páchal ?? 

 

______________________

Dopis předsedkyně soudu - jako vždy - naprosto o ničem : 

 

 

 

 

 

______________________

______________________

 

 

2 případy zrůdné justice, (k213.cz)

 

 

 

________________________

________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-03 16:41
Rozkaz znel jasne :

k213.cz/…jsi

Pozn 1 ... odkdy zajímají soudce a úředníky nějaké zákony, že se na ně pořád tak rádi obecně nekonkrétně ay nemohli býti umravněni, odvolávají? Třeba podvod nebo poškození práv uvedením někoho v omyl podstrčením nezkušené osobě jinou smlouvu na podpis u notáře než na jaké se dohodnuli ..... to je tka trochu napomáhání a schvalování trestného činu že ....
Pozn 2 .... kdysi se jistě někdo ze svlečených nebojujících za svůj život odevzdaných před dveřmi zplynovací komory zeptal dozorce Proč to dělá? a on mu jistě velmi fundovaně erudovaně a z pověření jako zákonem daná úřední osoba slušně řekl "das ist Befehl" .. což jistě takového likvidovaného zahřálo na duši jistě to všechno bylo podle současných soudkyň soudců a ouřadů v pořádku když to tak čtete co k jejich "práci" odpovídají ... všimněmě si hlavně onoho nyní musí postupovat exekutorka podle toho a toho nejde s tím nic dělat to my nic .. jasný on nikdo nic ...kde se vzalo tu se vzalo rozhodnutí soudu které zázrakem je slovem božím a nejde ho zvrátit a nikdo za něj nenese odpovědnost... asi jako by byl hodně vstřícný onen dozorce u komory a vzal onoho nebožáka k veliteli který ten rozkaz na likvidaci vydal .. a on by jenom konstatoval to víte už je to dané pravomocné nejde s tím nic dělat a tady pan dozorce musí postupovat podle rozkazu s tím nejde nic dělat ... měl jste si požádat před válkou o švýcarské občanství a odstěhovat se ...a to víte to je ten zákon teďka a nařízení to je .. no dobrá pane velitel ale víte já znám zákon o válečných zajatcích a já jsem tady v táboře válečným zajatcem a podle tohoto zákona to dělat nesmíte .... schválně kolik takových rozhovorů bylo, jak dopadly .... tenkrát ... se zmetkem se na právní normě po dobrém prostě nejde domluvit, vždy na vás jde s pistolkama a vobuchama, protože jiné argumenty nemá ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-03 16:50
Z národní spásy národní ostudou...

Je až neuvěřitelné, co všechno byli naivní havlisté schopni přehlédnout a strpět, jenom aby si naplnili svůj sen o druhém Havlovi, který - po rusofilním Zemanovi - spasí republiku.
A nevšimli si, že mají před sebou lampasáckou gumu, uměle ověnčenou slávou z NATO, ke které přišla jak slepý k houslím, prostě na základě služební rotace a toho, že zrovna nikdo jiný nebyl po ruce, komunisty z funkcí nikdo neodstranil a bylo najednou potřeba zaplnit naše místo v NATO. Kýmkoliv, kdo byl po ruce...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-03 19:12
Chudáček zbabělej, zamilovanej do krávy...

Lepší důkaz zbabělosti a nepevnosti sotva kde najdete. Slaboch a zbabělec.
A o toho se opírala celá ODS, ba i celá vláda, několik let... Neskutečný.


zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 17:02
ceska-justice.cz/.../...


Kam se poděl respekt k soudům a soudním rozhodnutím? Já měl za to, že ministerstvo nesmí nijak kritizovat ani zasahovat do soudní moci, opakovaně to psalo .... Jakože když se to lidem masově nelíbí tak to je takhle když se někomu rozudek nad neviným líbí tak je tam ten respekt .. u té politicky a na veřjné mínění zcela nezávislé justice?

www.ceska-justice.cz/…ni/

ceska-justice.cz/.../...

Uvidíme co na to US zda to bude jako vždy .... nic nebudem ani číst nic nám nepřísluší zkoumat to měl udělat nalézací soud a tím to hasne na nějakou předvídatelnost práva ohledně jasně daného zákonem umožněného odvolání dovolání a ústavní stížnost a mezinárodní soud kašleme nikdy v minulosti se nic nezákonného stejně nestalo, vše bylo vždy jednoznačně potvrzeno všemi instancemi od prvotního zápisu fízla až po evropský soud pro lidská práv a basta ...

"Konkrétně do práva na účinné vyšetřování podle čl. 36 odst. 1 Listiny základních práv a svobod a čl. 6 odst. 1 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod, práva stěžovatelky na účast v řízení dle čl. 38 odst. 2 Listiny základních práv a svobod a čl. 6 odst. 1 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod, dále do práva na ochranu lidské důstojnosti, nedotknutelnosti osoby a soukromí dle čl. 7 odst. 1 a čl. 10 odst. 1 a 2 Listiny základních práv a svobod a čl. 8 odst. 1 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod a v posledku do práva nebýt podrobena ponižujícímu zacházení dle čl. 7 odst. 2 Listiny základních práv a svobod a čl. 3 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod."

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.