Máme Schorma u VOPa...

A je to znát.

Aneb : Odpálkovávači... Také lze říci : Alibisté. 

Objasněno, Jiná pomoc... Stálo jako označení Zprávy od ombudsmana.... Už ten název mě velmi zaujal.

Jim je to jasný ?? No - mně taky, ale trochu jinak než jim... 

Aneb : My nic, my si jen myjeme ruce... 

Dřív chodila odpálkovávací stanoviska od Schorma ze Štrasburku (nikdo z justice nepochybil, všechno se Vám jenom zdá) - do té doby, než rozhodnul soud sám, ostatně, podle Schorma byly všechny stížnost na české soudce samozřejmě zcela nedůvodné - otázkou potom je, proč jim v  tolika případech dal i takto pokřivený soud zapravdu..., teď chodí z Brna. 

Co nebylo prokázáno - rozuměj : K čemu se nikdo nepřiznal - to nebylo. Tzn. jestliže Sovičková lže, že se zatčením nemá nic společného, tak jí to prostě věříme - co na tom, že fízlové tvrdili pravý opak a že dokonce o tom mají písemný doklad, tedy její prohlášení. 

Do téže kategorie patří fikce, že předseda soudu vůbec  o ničem neví, co se mu děje na soudě... Notabene, když to dělají policajti - kteří přišli z jeho kanceláře... Tam asi jen náhodou popíjeli kafe... 

Až budu příště v Č. Lípě - že bych si tam také zašel na kafe ?? Jistě tam bude nějaký zvláště zajímavý automat se zvláště chutnou kávou... 

__________________________

 

 ___________

 

 _____________

 

 

S pozdravem 

 

 

Křeček zlatý... 

 

_________________________

 Přitom : 

 

Současně přišlo i TOTO : 

 

Již DRUHÉ  zrušení Koťátkova rozhodnutí, že nic neposkytne... 

Tedy - že neposkytne kopii příkazu k zadržení z letošího ledna, od Lebedové, ač ten by měl dávno být součástí spisu - a kdybych měl čas zajet do České Pípy, asi bych jej dávno měl. Nebo - neměl ?? Co myslíte, když je taková úžasná ochota jej poskytnout ?? 

A čeho se vlastně Koťátko tak strašně bojí - že klidně riskuje konflikt s MSp ? 

Má to MSp vůbec nějaký respekt a vliv ? A jestliže nemá, tak k čemu je ? 

 

A tady vidíte, kde to začíná a jak to (ne)funguje... 

Jak je možné, že dále působí předseda soudu, kterému už jednou zrušilo MSp jeho přitroublé a hlavně nezákonné rozhodnutí, že NIC NEPOSKYTNE ?? 

Kolikrát ještě si bude moci dělat, co ho napadne, než někomu dojde, že by bylo asi správnější ho vyhodit a na jeho místo dát někoho, kdo ví, co je zákon a nebojí se ho respektovat ?? 

 

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 10:40
Hele, z Baňoucha se nám stal teoretik, kterého studuje Úřad ombudsmana...

To sou mi ale věci...

Další zdatný teoretik - Korbel : Známý hlavně tím, že v době, kdy byl náměstkem ministra spravedlnosti, nabízel Uzoušovi zprostředkování odškodného od státu, když mu dá 5% provize...

A přitom dodneška s klidem působí...

Jedna hvězda lepší než druhá.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 19:05
Chtějí zakázat vyjadřování na adresu školy :

novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2024-04-14 03:14
Schorm je bezcharakterní přizpůsobivý manipulátor, který vždy obhájí jakýkoliv podvod. Před lety jsem jednomu českému českému otci překládal dokumenty k ESLP. Jeho děti byly uneseny matkou do USA, české soudy tradičně vše posvětily (nahradily otcův souhlas se vším, co chtěla matka). Případ došel do Štrasburku a Schorm tehdy jako zástupce ČR naprosto vážně argumentoval, že pokud otec nesouhlasil s českými soudy, měl přece možnost obrátit se na americké a požádat o navrácení dětí podle mezinárodních úmluv. Štípal jsem se do ruky, jestli nespím. Chápete to? Všechny české soudy pomohly matce s únosem a podle tohoto duševního mrzáka se český otec měl obracet na Američany! K čemu potom české soudy máme? Aby jejich podvody napravovali za oceánem a za hromadu peněz, které ten otec ani neměl? Dlužno dodat, že nic se justičně nevyřešilo a děti se jako plnoleté za otcem vrátily samy. Schorm ve funkci zástupce VOP je naprosto zbytečná, spíše škodící osoba, která jen vytváří dojem ochrany práv.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-14 19:04
Odhadoval otcovství :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.