Koudelka odměněn za politický proces proti K 213

Pokud snad ještě někdo pochybuje, co je naše justice zač, pak tahle informace ho určitě dorazí : Koudelka byl za zinscenovaný politický proces proti předsedovi K 213 - KDE BYL ROZSUDEK V PLNÉM ROZSAHU ZRUŠEN !! - odměněn povýšením na krajský soud.

Pokud se to zdá někomu neuvěřitelné nebo přehnané, tak je to holá skutečnost a  čistá realita české justice.

Návaznost na tiché ukončení politického procesu proti K 213 je zde přímo do očí bijící. Úvaha justičních zrůd byla jednoznačná - Fiala a spol. nám neskutečně pijí krev. Zavřít je nemůžeme, protože nám to vyšší - brněnské - soudy vždycky zruší.

A tak ho aspoň strčíme do vazby. A ať si tam posedí co nejdýl. Odškodné moc stejně nikdy nevysoudí, i kdyby, my ho platit nebudem, tak o co nakonec jde, že ?!!

A protože k podobné špinavosti by se normální, zdravě sebevědomý soudce sotva snížil. zvali si na to Koudelku - a slíbili mu za špinavou práci nemalou odměnu.

Ta teď bude předmětem našeho logického zájmu a budeme chtít jak povedení krajského soudu, tak i po ministerstvu spravedlnosti vysvětlení, jaká jsou vlastně kritéria pro vyzvednutí soudce na soud o stupeň výš - zda je to množství zrušených rozsudků (čím více, tím lépe), nebo zanedbávání nejzákladnějších povinností soudce anebo stupeň pohrdání zákonem a lidskými právy - opět : čím vyšší, tím lepší - a tím snazší vzestup po kariérním žebříčku.

Mezi námi : Každý právník, který zatím do tohoto případu jen nahlédnul, zkonstatoval, že tam ze strany soudu (tedy soudu kladenského) nebylo dobře vůbec nic - od zachovávání lhůt a práva obžalovaného na zvoleného obhájce až po neprovedené důkazní řízení a rozsudek samotný - a že je to v podstatě jednoznačně nejen důvod ke kárnému řízení vůči soudci, ale i k zahájení jeho trestního stíhání.

Namísto toho je Koudelka okamžitě odměněn kariérou na krajském soudě.

Alespoň nám blíže.

Alespoň akce, které jsme chystali spustit v Kladně, můžeme spustit přímo v Praze, kde jistě budou mít větší záběr a dopad na veřejné mínění.

Ovšem, nad tím, co je tady možné, skutečně zůstává rozum - alespoň slušného člověka - stát.


http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_rozpis.jpg



Dnešní seznam projednávaných věcí senátu 11 To JUDr. Heleny Urválkové, kam byl psychopat Koudelka přičleněn jako soudce - zpravodaj. Ani to mu moc nešlo a ztěží dokázal svou zprávu přeslabikovat. 




http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_na_ks_14_10_2010.jpg



Koudelka s typickým výrazem zákeřného psychopata opouští jednací místnost a snaží se vyhnout kamerám a fotoaparátům K 213.





http://k213.files.wordpress.com/2010/10/ks_koud_01.jpeg

Usnesení, kterým byl celý Koudelkův rozsudek jako ryze nezákonný zrušen. Teď na tom samém soudě sedí Koudelka sám - t.j. mohl o odvolání proti vlastnímu rozsudku z Kladna teoretick rozhodovat i on sám.






http://k213.files.wordpress.com/2010/10/koudelka_magor.jpg

Psychopat Koudelka už od pohledu připomíná spíše záběry z pořadu Na stopě (dříve FKÚ pátrá radí, informuje) nežli jakoukoliv podobu intelektuálního výkvětu, kterým by jinak bez přehánění měl soudce být.

_________________________________________

Jirko, jak dlouho žiješ v tomto Absurdistátu?

Je jen otázkou času, kdy se tento skvost objeví i v Brně na Joštové 8. Naše justice má stále nějaké překvapení pro nás. Olda Mezl
_________________________________________

  Jirko,

s tím Koudelkou je to vrchol arogance. Původně jsem se domníval, že si pomstychtivá justice najde jenom vhodného hlupáka na špinavou práci.
Teď už mě mě však rychlost a forma  "odměny"  za tu katovskou práci a jeho zpackaný postup, účelový a zrušený rozsudek nepřekvapuje.
Kárnou žalobu a vyhazov může dostat i soudce krajského soudu. Máš také úplně pravdu v tom, že Praha je na cestování lepší destinace než Kladno.
Bohužel jeho plat jde  zase z daní občanů, ale až z něho bude splácet způsobenou škodu, bude ho to určitě hodně štvát. A.
________________________________________

A tak to už je úplně úchylné !! Š.
________________________________________

Jirko,

Po druhé světové válce si všichni zrušili jméno Adolf Hitler, jako v demokratické společnosti v Evropě nepoužitelné.Největší politický proces s Protistátním spikleneckým centrem (Slánský a spol.) v roce 1952  vedl prokurátor Urválek. Je přinejmenším symptomatické, že soudce Koudelka má předsedkyni senátu Urválkovou. Nyní už jedině zbývá, aby novým předsedou Středočeského krajského soudu se stal MYDLÁŘ. A „demokratické“  dílo bude dokonáno…

Zdraví Karel

________________________________________


Ahoj Jiří, když jsem dočetl,
šel jsem se podívat do kalendáře, zda není 1.dubna.
Kalendář mne vrátil do reality.
Kdyby si to přečetl Pitkin,
tak tak tak v v v dududůsledku totoho přepřepřestastane kokokokoktat.
Žijeme stále v zemi, kde zítra již znamená včera,
v zemi, kde vrah o morálce káže.
U kladenského soudu jsme podávali hromadnou stížnost
z důvodu nezajištění větší jednací síně pro účast veřejnosti.
Na tuto stížnost jsem  dodnes nedostal odpověď.
Paní předsedkyně OS v Kladně už asi tenkrát věděla něco
o mém duševním zdraví a proto nereagovala.
Věřím, že i za mé obvinění bude někdo povýšen.
Vždy se najde někdo,
kdo nám  bude poroučet modlit se, jak si přeje Veličenstvo kat.
Svůj příspěvek zakončím citátem Karla Kryla.
"Mocní tohoto světa by si měli uvědomit,
že ta poslední košile nemá kapsy!"
J.K.

__________________________________________