Krkavec dokrákal

aneb : Vrána skončil(a) ...

Exekutor JUDr. Tomáš Vrána na NSS v Brně, a to před kárným senátem dne 3. března 2015  Sousoší "Exekutor krade pračku" stojí před NSS v Brně správně ...

 

Prý už nemůže ustát mediální tlak.

Všimněte si - sám to říká : Nemůže ustát mediální tlak ... Tedy ne kárná řízení, která jsou mu - s prominutím - k smíchu, jako ostatně všem v justici, policii a podobné ozbrojené pakáži, co tady má správně chránit pořádek a zákonnost, ve skutečnosti nebýt jich, byla by tu zločinnost blízká nule, alespoň mezi původním obyvatelstvem.

A připomeňme, že to byly právě tyhle stránky (bohatě navštěvované všemi tzv. velkými médii - od TV Nova, přes ČT, ČRo, ČTK a všechna velká rádia - až po okresní deníky a internetové stránky nejrůznějšího ražení a typu), které v prosinci loňského roku přinesly první objektivní a ucelenou reportáž o tom, jakou srandu si dělají z kárného řízení na Baxově soudu v Brně jeho bývalí komanči, které tam natáhal z celé republiky.

A jak je Vránovi k smíchu celých 8 předchozích kárných odsouzení, výtek a důtek, které už dostal jak od NSS, tak od MSp.

Teprve z našich stránek se mohla veřejnost na vlastní oči přesvědčit, jaká je to ve skutečnosti hrůza a jaká postkomunistická lůza vzala právo na NSS do svých rukou ...

Vrána byl v té době ještě drzý tak, že k soudu ani nechodil, posílal tam za sebe poskoky a nohsledy, jako třeba kandidáta Kociána ... Ten se sice před kárným senátem třásl jako osika, ovšem zbytečně, protože ten vráně opravdu oči vyklovat nechtěl.

Zvrat nastal až po Novém roce, kdy už v březnu stál Vrána před NSS znovu - tentokrát už osobně - opět prakticky ve stoprocentním přenosu našimi stránkami (žádné jiné medium tam nikdy nepřišlo - výmluvná to ilustrace mediální sféry, její zkorumpovanosti a zvrácenosti) - a to už se vyměnil jak kárný senát, tak i rozsudek - tentokráte už to s poklepáním na rameno nebylo, odcházel - poprvé (!!!) - s půlmilionovou pokutou ...

Od té doby uplynulo půl roku ...

Půl roku, kdy tři měsíce z nich byl vězněn šéfredaktor stránek a předseda tohoto sdružení, půl roku, během něhož na 3 měsíce - právě díky věznění - tyto stránky přestaly existovat.

Naštěstí jen právě na ty tři měsíce.

Nebudeme přehánět, když otevřeně řekneme, že tyhle stránky fungují znovu jenom proto, že si je čtenáři sami vydupali ze země a znovu oživili - předseda sdružení  by to sám nikdy bez pomoci stejně kvalitních lidí nedokázal.

 

Když Vrána dokrákala - prý kvůli mediálnímu tlaku - slušelo by se také říci, kterým médiím za to může(me) - my všichni) poděkovat...

A reportáže z jeho kárných soudů dopodrobna zaznamenávalo a účastnilo se jich jen médium jediné - webové stránky sdružení K 213 ...

Až nás to šokovalo a bralo nám dech - protože zajímavější věci se v Brně  dlouho neodehrávaly - a dlouho odehrávat zase nebudou. Přesto - z brněnských redakcí tam NIKDY  nebyla ani noha - to raději psali všichni o tom, jak je na Moravě polojasno (nebo někde prší víc než jinde) a že bude suché jaro ...

Tak vypadá zkorumpovaný novinář. Tak vypadají koupená a zcela bezzubá média, tak vypadá i celá mafiánská společnost.

Pokud jde o Vránu, zbývá dodat jediné - v normální, zdravé společnosti by při těchto způsobech dokrákal už před deseti lety nejpozději - a těch právě uplynulých deset let by nestrávil počítáním milionů na svém kontě, ale ve Valdicích na pryčně.

Ta ho ještě ostatně čeká.

A podle toho, kdy se na ní vyspí poprvé a jak dlouho na ní bude ještě spávat, lze přímo měřit návrat právního státu k nám.

P.S. Velká škoda, že naše původní reportáž z března t.r. patří zatím k neobnovené části původních stránek, o které jsme přišli - jako o nenahraditelnou součást kulturního dědictví ... Ale věříme, že se ještě někdy někomu obnovit podaří - stály rozhodně za vidění - a dnes by se asi na ně ráda podívala celá republika.

1. prosince 2014 - EXE Vrána: Potřetí před kárným senátem

____________________


http://www.novinky.cz/domaci/379361-nejobavanejsi-exekutor-v-zemi-rezignoval.html

____________________

Vrána dělá ostudu exekutorům. Po jeho odchodu se nám uleví, říká šéfka Exekutorské komory
http://domaci.ihned.cz/c1-64565640-vrana-dela-ostudu-exekutorum-po-jeho-odchodu-se-nam-ulevi-rika-sefka-exekutorske-komory

 

Dohledali jsme přec :

 

https://www.youtube.com/watch?v=uaupqG-nHQY

https://www.youtube.com/watch?v=HA6JseTn7Hk

https://www.youtube.com/watch?v=aUMB1vvp8Q4

 

 

____________________

 


Kárný senát NSS v Brně - dne 3. 3. 2015
Žalobce za Exekutorskou komoru :
Nikdy jsme nic podobného nezažili ...

 

 

Nenapravitelný recidivista ve výkonu státní služby - a jeho olomoucký obhájce ...
V mafiánském státě je samozřejmě možné i tohle !!!
Oznámení před jednací - kárnou - síní : Na témže místě se před rokem a půl potil i psychopat Blázna ...

Comments  

+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 17:03
Protiakce od fízlů na sebe nenechala dlouho čekat ... :eek:

Byl to Nečesaný, řekla u soudu napadená kadeřnice
novinky.cz/.../... :eek:


Ředitel nemocnice Nečesaný si za úplatky koupil činžáky a akcie, zjistili detektivové :zzz

archiv.ihned.cz/.../
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 17:11
Estébačka Kleslová "radí" za sto táců měsíčně ČEZu ... :eek:

neovlivni.cz/.../
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 17:16
Vypatlaná hlava - jedna k druhé :

svobodneforum.cz/.../
;-)

J.K.
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 17:21
Olda :

Viděl si to ostatně minulý týden na P - 2, co udělaly ty svině Lojzovi. To je tak primitivní, že nemají strach z postihu? To snad musí někdo řídit a úkolovat? :eek: O.
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 22:21
Dokrákala nám v(V)rána :D :-?

...Neunesla mediální tlak! Popisované "působení" té krákory vyvolává vzpomínku na aféru exekutora v polské Lodži, která vyvrcholila letos v lednu bezpardonovým vyhazovem exekutorova asesora z úřadu. Ten totiž zabavil traktor sousedovi dlužníka, vnikl na sousedův pozemek - a samozřejmě že jej nezajímaly ani v nejmenším příslušné dokumenty, nehledě na fakt, že v nemovitosti souseda ani neměl co dělat, neboť soused nic nedlužil, s danou věcí neměl nic společného. Kauza se i v tomto případě pár měsíců vlekla, ovšem pro našeho diváka nejspíše mohla být fascinující ta bouřlivá reakce v mediích - aférou se zabývaly všechny celostátní televizní stanice, díky nimž po nejeden večer věc sledovalo celé Polsko. Exekutora a asesora má v ruce dosud prokuratura. samozřejmě, že poškozený rolník vymáhá škodu, která mu vznikla tím, že traktor nemohl používat, a nejen to: Výsledkem této "mediální pračky" je, že se hlásí další poškození. Situace, o které by asi našinec prohodil "tak to aby si pomalu dal (exekutor) mašli".

Freeeurope
+1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-02 22:24
tvn24.pl/.../...
Ten hlavní titul na obrazovce česky znamená "Exekutor sebral majetek slušnému člověku - přihlásili se další postižení"
A slovníček těch hlavních nejvíce v reportáži opakovaných slov: Komornik = exekutor, samochody = auta, ciągnik (čti "ťongňik") = traktor, popełniać przestępstwa (čti "popelniač přestempstwa")= páchat trestné činy, wykroczenie = přestupek. Český/slovenský divák mnohé i tak z reportáže porozumí

A tak si představme, že by si takovýmto způsobem beze strachu "podala" takový neřád třeba ČT, Prima či Nova.... :-)

(Freeeurope)

___________________

Čeští mafiáni to mají lépe zmáknuté - média plně v hrsti, některá si přímo koupili, jinde si zaplatili novináře - pak si nedovolí nikdo ani ceknout ...

Natož něco odvysílat ... :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-03 19:38
Exekutorská odveta :-x
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-03 19:59
archiv.ihned.cz/.../

Když porovnáme konání orgánů našich orgánů kMsP či MV s konáním polských: I v Polsku tomu nebylo bez pokusů bránit exekutora či jeho asesora. Rozdíl výrazný je však v odezvě medií a veřejnosti. Televizní stanice TVN (obdoba naší TV Nova) představuje "absolutní" mainstream. Na druhé straně se však polské veřejnosti podařilo prosadit media nemainstreamová, a to není jen mnoho internetových stránek a portálů, nýbrž celostátní noviny jako je Gazeta Polska a s ní spjatá nová televizní stanice Republika, či Nasz Dziennik, spojený s televizí TRWAM a Radiem Maryja. TV Trwam je především katolická a modlitební, avšak vedle čistě náboženské tematiky se zabývá publicistikou a zpravodajstvím hlavně z občanské sféry, a také i z politické, zatímco sféra všech oblastí politiky a společenského, občanského i kulturního života pak je ještě více obsahem poměrně nové televize Republika, která si úspěšně a poměrně rychle buduje také velmi dobré postavení mezi televizními diváky. Pluralitu medií se na rozdíl od nás podařilo v Polsku zachovat, avšak za velkého ba i masového úsilí, např. za umístění TV TRWAM v jednom z hlavních multiplexů běžné televize do byly demonstrace více než dva a půl milionů občanů, či petice stejného počtu signatářů. Nejednou jsou nemainstreamová vystavována intrikám postkomunistů všeho druhu i dnes. Jednoznačnou je však ta skutečnost, že mainstreamová media, pokud se přejí udržet, i vzdor všemožným snahám a pokusům o mediální manipulaci veřejností, nemohou zacházet tak daleko, aby např. zcela ignorovala nebo zamlčovala závažné skutečnosti. Zkrátka nemohou si tolik dovolit, co mainstreamová media naše.

Zkrátka a dobře: Nepostavení takových, jako "krákora" před kárný soud i za podobné či stejné skutky, jakých se dopouštěl lodžský exekutor s jeho skupinou pachatelů, by nejspíše vyvolaly nemenší mediální odezvu - a zjevně následné protesty obyvatel.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-03 20:03
centrální rejstřík přestupků


blog.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-03 20:04
"čeští soudci jsou převážnou měrou osoby málo vzdělané, hloupé, bezcharakterní, za své chyby neodpovědné a až na výjimky nekonečně líné ..." :-?


Vrána končí, Vrána končí, přepínám :-)

paragraphos.pecina.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-03 20:14
Vězeňská služba si žije nad poměry, zjistila kontrola :eek:

lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.