Mám (prý) přibrzdit

a hlavně se  nezajímat o cizí rozsudky...

A to zejména tehdy, když jsem byl svědkem křivého soudního řízení nebo zneužití úředního postavení...

 

 

 Podrobný návod k programovému sobectví a cílenému nezájmu o zvěrstva justice mi zaslal soudce Beneš z MS v Praze. 

 

 

 

 

______________

Panu soudci jsem rovněž něco napsal : 

 

 Kde se nic nezdůvodňuje, nedá se nic přezkoumávat. Takhle se ovšem nechová ani feudální panstvo, natož demokratická justice, za kterou se – zcela mylně – vy všichni vydáváte.

Shoda podmětu s přísudkem se učí ve 4. třídě, kdo ji nezvládl, musí ji opakovat. Co je na tom urážlivého, nebo hrubého ? V čem by se, podle Vás, mělo tady brzdit ?

Snad jedině v tom, že by evidentní polovzdělanci a psychopaté neměli „usuzovat“ o osudech ostatních, nemyslíte ?

               A neměl by brzdit hlavně soud, který připustil zmanipulování důkazního řízení tak, aby si zdůvodnil proměnu podmínky za beztak exotický  a těžko vysvětlitelný trestný čin, na konci jeho zkušební doby ?

               Jak Vaše usnesení zohledňuje skutečnost, že daný soudce Steiner byl – mnou – mnohokrát vyzýván, aby zrevidoval a jasně stanovil podmínky výkonu dohledu, za situace, kdy PMS zjevně podváděla a lhala,  a on to přesto nikdy neudělal, čímž konflikt vystupňoval a vyhrotil ?

Jak bylo v usnesení zohledněno, že si pracovník PMS vymyslel neexistující termín schůzky ? Tedy – jako úřední osoba, mající vykonávat dohled, lhal a podváděl, takže sám dohled bezesporu denně potřebuje ?! To je snad – podle Vás – kultivovaný projev ?  Kultivovaný výkon spravedlnosti ?

Slyšel jste někdy o prastaré zásadě, že řádného plnění smluv (a tedy i zákonů) se může dovolávat pouze strana, která je sama řádně plní ? Natož pokud je tou stranou státní soud ?

Aby bylo jasno : O žádném nekultivovaném projevu v mých podáních mi není nic známo.

Zato je mi známo hodně o hrubě nekultivovaném trestním řízení a tzv. výkonu dohledu v č.j. 41 T 31/2014, o podvodu s termínem dozoru ze strany PMS a o hrubě nekultivovaném zneužití tohoto podvodu soudcem Steinerem, soudcem, který – ač soudí – nezná pravopis. A rozhodnutí si zdůvodňuje evidentně křivou výpovědí zakomplexovaného skřečka, kterého jinde než u PMS nikdo nezaměstná.

Zato tentýž soud umí precizně zneužívat pravomoci k pronásledování lidí, o kterých si myslí, že je pronásledovat má, nebo i jen může.

Co je na tom kultivovaného ???

A Vy budete po ostatních chtít, aby se k těmto psychopatům chovali „kultivovaně“ ?

Kolikrát jste vyzval Steinera, aby se choval kultivovaně on a vedl trestní řízení objektivně – a kolik pokut jste mu za nekultivované chování a křivý rozsudek uložil ? A kdy ho pošlete doučit se gramatiku Vy, jakožto soudce nadřízeného soudu, který má chod soudů podřízených rovněž na starosti ?

Pokud ano, doložte je.

Pokud žádnou – tak tuhle zaplatíte Vy. A budete ještě rád, když nebude stonásobně vyšší.

A můžete se pak „kultivovaně“ vyjadřovat o nekultivovaných grázlech, zneužívajících pravomoci,  v libovolném médiu jako o nestranných a všestranně erudovaných, demokratických soudcích.

S pozdravem                                                                                                              Ing. Jiří Fiala 

 

 

 

_______________

_______________

http://www.k213.cz/JOOMLA/3152-retardovany-steiner-si-za-2-mesice-vzpomnel

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3102-vychova-mafianek-v-cechach

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3144-otevrene-spolupracoval 

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3252-co-dela-justice-v-dobe-koronavirove

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3256-sabotaz-a-zlocinne-spolceni

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3262-do-svych-deprivantu-si-mluvit-nedame

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3144-otevrene-spolupracoval

 

 

_________________

_________________

 

 

 

 

 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-31 11:17
Taky radši přibrzdili...

Ministerstvo si stěžovalo na záznam pořadu s Duškem o koronaviru. Youtube, Ulož.to i Seznam ho stáhly

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-31 11:18
Jak se dnes vaří ve věznicích?

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-31 15:30
Jenom na Slovensku ???

__________

Slabá kvalita výkonu - to je přesně ono :

Lenže extrémna nedôvera verejnosti v slovenské súdnictvo už roky nepramení iba v presvedčení, že jeho časť je na predaj, ale aj v slabej kvalite výkonu. Väčšina vecí, ktoré domáce súdy rozhodnú, sa netýka veľkých peňazí a mediálne atraktívnych káuz. Väčšina pojednávaní sa odohrá bez dozoru štátnych tajomníčok. Väčšina adresátov súdnych rozhodnutí nemá za sebou žiadneho kmotra.


_____________


prava-deti.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-01 15:49
Opět jinej trestní zákoník pro tzv. lepší lidi :

O pět procent menší výplatu bude mít na půl roku soudce Obvodního soudu pro Prahu 8 Petr Novák. Nerozhodl totiž o propuštění na svobodu u muže, jehož případem se zabýval, a ten tak strávil nezákonně za mřížemi 75 dní.



novinky.cz/.../...

§ 329 Zneužití pravomoci úřední osoby

(1) Úřední osoba, která v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou závažnou újmu anebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch

c)nesplní povinnost vyplývající z její pravomoci,
bude potrestána odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo zákazem činnosti.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

c) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci,

(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let nebo propadnutím majetku bude pachatel potrestán,

b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.



Nikde tam pane Petr Novák v 329 nic o snížení platu o 5% nevidím ať se dívám jak se dívám ... 75 dní nezákonného zbavení osobní svobody je škoda velkého rozsahu ... omezování osobní svobody je rovněž trestné (i na pár minut...)..... takže přestat pindat a před soud a dát spravedlivej trest doufám velmi brzo bývalému soudci ... soudce není obyčejný zaměstananec jeho soudní pravomoc představuje výkon moci nikoliv prodávaní zboží, výrobu hraček či jinou činnost kdy by se řeklo jó tak udělal chybu v práci špatným namarkováním, nebo nepřišitím jednoho očička na plyšákovi pořádně... do práce se totiž chodí v soukromém sektoru, tam se trestného činu zneužití pravomocí dopustit nelze a kdo tedy nechce čelit spravedlivému trestnímu stíhání ten nechť odejde ze státní služby a nevymlouvá se na výkon povolání nebo právní názory ....

Vinu samořejmě nesou i ti, kdož jej kryjí a doposud neobvinnili z tč ač je to jejich zákonem daná povinnost ...

V kárných řízeních kde jde o černé puntíky a podobné "tresty" rovné učitelek na základní škole udělované malým nezletilým a trestně neodpovědným dětem nechť si řeší justice nošení taláru naruby, sprostou mluvu i když k věci a podle zákona správně, či běhání soudců po chodbách soudních budov ... ve světě dospělých nechť je se soudcem zacházeno jako s každým jiným svéprávným provinilcem dle platného zákona...



LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 11:39
Virus skončil, šmírování zůstalo ... U nás to bude stejně...

Koronavirus zmizel, aplikace zůstala. V Číně využijí sledovací software i po konci pandemie

euro.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 11:40
Chovají se k nám jak ke psům, tvrdí obyvatelé Libanonu. Polovina z nich se nachází pod hranicí chudoby

euro.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-02 17:48
Vytunelovat stát jako firmu...
Z

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-06-03 06:56
Babis pruznava to, co 4 mesice tajil:

„Statistika je taková, že u nás někdo každých 20 minut zemře na rakovinu. Za 4,5 dne zemře stejný počet lidí jak na koronavir v rámci celé epidemie. Je potřeba o tom mluvit. Já taky nerad chodím k lékařům, je to ale důležité,“ apeluje Babiš a pokračuje: „Mně to zaujalo, že jsme všichni tady byli vystresovaní z koronaviru, kde zemřelo bohužel 321 lidí, ale na rakovinu zemře každý den 70 až 75 lidí.“

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.